• BIST 8705.49
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 25 °C

WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak

WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
Komedyen ve TV yıldızı Katherine Ryan WTM 2024'te eğlence sektörünün zirvesine nasıl ulaştığını ve bu yolda karşılaştığı zorlukları anlatarak ilham verici hikayesini paylaşacak.

LONDRA - Komedyen ve TV yıldızı Katherine Ryan, dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliğinin üçüncü gününde World Travel Market London - WTM 2024'te (5-7 Kasım) konuşma yapacak ve eğlence sektörünün zirvesine nasıl ulaştığını ve bu yolda karşılaştığı zorlukları anlatarak ilham verici hikayesini paylaşacak.

Son derece popüler ve zeki Kanadalı aktör, yazar ve sunucu, 45 dakikalık bir sohbette "Katherine Ryan dayanıklılık, engelleri aşma ve küresel seyahat deneyimleri hakkında" konuşacak ve sektör normlarına meydan okuma ve mizahla kültürel engelleri aşma yolculuğunu anlatacak.

wtm-london-2024,-katherine-ryan.jpg

Katherine mücadelelerini ve kadınların yaptığı fedakarlıkları ve dayanıklılık oluşturmanın başarısının anahtarı olduğunu tartışacak. Oturumda, dayanıklılık ve mizahın hikaye anlatımı yoluyla otantik anlatıları yönlendirmek için nasıl olumluluk ve kapsayıcılık kültürü yaratabileceğini keşfetmek için kişisel ve profesyonel deneyimlerinden yararlanacak.

Katherine, Channel 4'te yayınlanan Joe & Katherine's Bargain Holidays adlı popüler TV dizisine ev sahipliği yaptı ve burada arkadaşı ve meslektaşı komedyen Joe Wilkinson ile birlikte izleyicilere Letonya, Karadağ, Galler ve ötesindeki yerlerde limonata bütçesiyle şampanya yaşam tarzını nasıl yaşayacaklarını gösterdi. Deneyimlerinden yola çıkarak, merakın inovasyona nasıl ilham verdiği ve yeni deneyimlere kapılar açabileceği konusunda yeni bir bakış açısı sunacak.

8 Out of 10 Cats, Taskmaster ve Have I Got News for You gibi televizyon ve radyo programlarının yıldızı olan Katherine, komedyen Richard Ayoade'nin yer aldığı Travel Man: 48 Hours in New York gibi seyahat programlarında da yer aldı.

World Travel Market Londra Sergi Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi: "Katherine kalibresinde bir yıldızın kapanış konuşmacımız olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Çok eğlenceli ama aynı zamanda çok düşünceli olmayı vaat ediyor; iş yerindeki kadınların zorlukları ve zaferleri hakkında içgörüler sunuyor ve seyahat profesyonellerine algılanan engelleri aşmaları için pratik tavsiyelerde bulunuyor.

“Katherine, geçmişi ve deneyimleri sayesinde farklı kültürlere ilişkin anlayışıyla sahneye gerçek anlamda uluslararası bir bakış açısı getirecek. Daha lüks bir seyahat deneyimine olan tutkusuyla karşılaştırıldığında, bütçeli turizme ilişkin görüşlerini duymayı dört gözle bekliyorum!

"Temsilciler onun şömine başındaki sohbetinden kesinlikle keyif alacaklar, ancak aynı zamanda seyahat, iş ve yaşamla ilgili heyecan verici ve teşvik edici bakış açılarıyla da ayrılacaklar."

Kapanış Konuşması: “Katherine Ryan dayanıklılık, engelleri aşma ve küresel seyahat deneyimleri hakkında”, 7 Kasım Perşembe günü 15.30 - 16.30 saatleri arasında Sarı Tiyatro'da gerçekleşecek.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.