• BIST 8736.93
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 23 °C

WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak

WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Yenileyici turizm ve dönüştürücü teknolojilerin heyecan verici tartışma konularıyla harmanlanmasıyla WTM London, olumlu değişim için bir platform olmaya hazırlanıyor

LONDRA - Bu yılki Londra Dünya Seyahat Pazarı için 60'tan fazla konferans oturumu onaylandı ; bu etkinlik, önde gelen uzmanları ve bakanları bir araya getirerek WTM'nin dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliği olarak ününü pekiştirmesine yardımcı olacak.

Yenileyici turizm ve dönüştürücü teknolojilerin heyecan verici tartışma konularıyla harmanlanmasıyla WTM London, olumlu değişim için bir platform olmaya hazırlanıyor.

wtm-2024,-londra.jpg
Oturumlar, ziyaretçileri kendileri için en faydalı konulara yönlendirmek ve akranları ve uzmanlarla tartışmalara dalabilmeleri için konferans danışmanlarından oluşan bir panel tarafından dikkatlice düzenlenen altı Konferans Parçasına ayrılmıştır. Bunlar şunlardır:

Çeşitlilik, Eşitlik, Erişilebilirlik ve Kapsayıcılık (DEAI)

Jeo-Ekonomi

Pazarlama

Sürdürülebilirlik

Seyahat Trendleri

Teknoloji

2023'te konferans oturumlarında %29'luk bir katılım artışının ardından, bu yıl sahneler boyut olarak büyüdü. Gezinmeyi kolaylaştırmak için, bu yılki konferans tiyatroları, ilgili bölgelerdeki renk şemasına uygun olarak adlandırılacak. Sarı Tiyatro Afrika bölgesinde, Turuncu Tiyatro Asya bölgesinde ve Mor Tiyatro Teknoloji bölgesinde yer alacak.

Ayrıca, belirli konulara farklı günler ayrılacak ve oturumlar zirvelerde toplanacak. Öne çıkanlar şunlardır:

Salı 5 Kasım

Açılış günü, WTM tarafından düzenlenen ve ünlü araştırmacılar Oxford Economics tarafından desteklenen WTM Global Seyahat Raporu'nun tanıtımıyla başlıyor. Bu, tüketici davranışı ve sektörü şekillendirmesi muhtemel trendler hakkında değerli içgörüler sunmak için 185'ten fazla ülkeden kapsamlı verilerden yararlanıyor.

Ardından, Sürtünmesiz Yolculuklar temasıyla Teknoloji Zirvesi düzenleniyor. Ziyaretçiler, yeni teknolojiler için kullanıcı vakalarının nasıl uygulanacağını keşfedebilir ve yapay zeka ile sadakat programları arasındaki kesişim hakkında daha fazla bilgi edinebilir.

DEAISummit, Taahhütten Eyleme adlı etkinlik de ilk gün gerçekleştirilecek ve turizmde çeşitlilik, erişilebilirlik, eşitlik, kapsayıcılık ve kesişimselliğin (DEAI) geleceğini sergilemek için güvenli bir platform sağlayacak.

Çarşamba 6 Kasım

Gösterinin ikinci gününde, seyahatin en etkili siyasi figürlerinden 50'den fazlası, BM Turizm ve WTTC işbirliğiyle Dünya Seyahat Pazarı'ndaki 18. Bakanlar Zirvesi'nde bir araya gelecek . Bu yılın teması, Turizmde İyilik İçin Gelişen Teknolojinin Potansiyeli. Bakanların bu en büyük yıllık buluşmasında, bu politika yapıcılar, AI'nın ve diğer gelişen teknolojilerin, dağıtımlarının etik etkilerine karşı seyahat ve misafirperverliğin geleceğini şekillendirmedeki dönüştürücü potansiyelini tartışacaklar.

Bu yılki Sürdürülebilirlik Zirvesi, Rejeneratif Turizmin Yükselişi - Bir Paradigma Değişimi, rejeneratif turizmin temel prensiplerini inceleyecek, başarılı vaka çalışmalarını vurgulayacak ve bu kavramların turizm uygulamalarına entegre edilmesi için uygulanabilir stratejiler sunacak.

Perşembe 7 Kasım

Perşembe günü düzenlenecek Pazarlama Zirvesi, dijital çağda seyahat pazarlamasının evrimini ele alacak, dijital araçların pazarlama tekniklerindeki değişiklikleri nasıl yönlendirdiğini ve seyahat edenlerin yolculuğu boyunca hikaye anlatımının önemini ele alan oturumlar düzenlenecek. Pazarlama yolu, içerik oluşturucularına heyecan verici iş birliği arayan meslektaşları ve katılımcılarla bağlantı kurma şansı sunan Etkileyicilerin Öğle Yemeği'nin geri dönüşüyle ​​takip edilecek

Heyecanla beklenen Keynote Konuşması bu yılki etkinliğin kapanışını yapıyor. Konuşmacı henüz açıklanmadı ancak belgesel yapımcısı Louis Theroux ve girişimci Steven Bartlett gibi önceki konuklarla birlikte, ilham verici ve düşündürücü bir oturum olması bekleniyor.

World Travel Market London Sergi Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi: “Seyahatin dünyayı değiştirme gücüne sahip olduğuna inanıyoruz ve World Travel Market ziyaretçilerine dünyayı şekillendiren hareketin bir parçası olma fırsatı sunuyor.

Küresel seyahat sektöründe olumlu tartışmaları kolaylaştırma ve şekillendirme konusunda böylesine etkili bir güç olmaktan gurur duyuyoruz. WTM her yıl konferans programını vazgeçilmez kılmak için çabalıyor. Katılımcıların konferans programında gündeme getirilen konulardan faydalanmasını ve işlerini gerçekten daha iyiye doğru değiştirebilecek çıkarımlar bulmasını umuyoruz. WTM

London, güçlü ve çeşitli bir konferans programı sunmak için küresel düşünce liderleri ve dünya çapında araştırmacılarla birlikte çalışıyor. Onaylanmış konuşmacılar ve ortaklar arasında Bloomberg Travel, UN Tourism, Trip.com, WTTC, Expedia ve BBC yer alıyor ve yakında daha fazlası duyurulacak.”

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.