• BIST 9304.53
  • Altın 2749.602
  • Dolar 33.9423
  • Euro 37.5014
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 29 °C
  • Antalya 28 °C

Virgin Voyages ile 18-26 yaş aralığındaki yolculara bedava

Virgin Voyages ile 18-26 yaş aralığındaki yolculara bedava
Virgin Voyages, promosyonu 'çocuklar bedava' olarak pazarlıyor. Gemi şirketi kesinlikle yalnızca yetişkinlere yönelik olsa da, 'çocuk' tanımını 18 ila 26 yaş arasındaki genç yetişkinlere değiştiriyor

LONDRA - Bu yaz 18-26 yaş arası Virgin Voyages ile ücretsiz yolculuk yapabilecekler. Fırsat yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir ve 23 Ağustos'a kadar rezervasyon yaptırılması gerekiyor. Ama bir sorun var. Ailenizle seyahat ediyor olmalısınız. Genç yetişkinler, ebeveynleri, velileri veya bakıcıları eşliğinde olmak koşuluyla gemi seyahati şirketinde ücretsiz tatilin tadını çıkarabilirler. Virgin Voyages, promosyonu 'çocuklar bedava' olarak pazarlıyor. Gemi şirketi kesinlikle yalnızca yetişkinlere yönelik olsa da, 'çocuk' tanımını 18 ila 26 yaş arasındaki genç yetişkinlere değiştiriyor

virgin-voyages.jpgVIRGIN VOYAGES, ÇOCUK TANIMINI GENİŞLETTİ

Seyahat şirketi yalnızca yetişkinlere hizmet verirken, 'çocuk' tanımını 18 ila 26 yaş arasındaki genç yetişkinler olarak değiştiriyor. 18 yaşından büyük ve 26 yaşından küçükseniz şanslıysanız Virgin Voyages ile ücretsiz yelken açabilirsiniz. Ancak bir sorun var. Ailenizle seyahat ediyor olmalısınız, İngiltere'nin en sevimli limanları - zamanın yitik Cornwall mücevherlerinden İskoçya'daki masalsı sahil noktasına seyahat edebilirsiniz.

virgin-voyages-001.jpg
EBEVEYNLER YETIŞKIN ÇOCUKLARIYLA BIRLIKTE GEZECEKLER
Virgin Voyages yaptığı açıklamada, "Oy kullanabilecek yaştaysanız, gemiyle gezebilecek yaştasınız demektir" düşüncesinden yola çıkarak Virgin Voyages'ın "çocuklar" tanımı ortaya çıktı.

'Yetişkinlere özel atmosferiyle beğeni toplayan bir marka olarak, şirket tavrını değiştirdi ve ailelerin yetişkin çocuklarını da gemilerine getirmeleri yönündeki isteklere cevap verdi.

Virgin Voyages 'Küçük çocuklarınız mezun olmak üzere olsun, üniversiteye gitmek üzere olsun veya mevcut sağlık sigortalarından çıkarılmış olsun, ebeveynlerin yetişkin çocuklarıyla birlikte kutlama yapmalarının Virgin Voyages'ın ödüllü filosundan daha iyi bir yolu yoktur. Virgin Voyages, gemide 'her yaştan çocuğa uygun', 'ortalama tatil çocuk kulübünün dışında' aktiviteler sunacak.

Bu haber toplam 834 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.