• BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 22 °C

Vali Yazıcı: Pandemiye rağmen Antalya OSB yüzde 16 arttı

Vali Yazıcı: Pandemiye rağmen Antalya OSB yüzde 16 arttı
Vali Ersin Yazıcı,''  Son açıklanan verilere göre  Antalya OSB’deki üretim, 1 yılı aşkın süredir devam eden pandemiye rağmen %16 oranında artarak Türkiye ortalamasının üstünde bir performans sergiledi

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya
- Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan bazı işletmeleri ziyaret etti. Vali Ersin Yazıcı,''  Son açıklanan verilere göre  Antalya OSB’deki üretim, 1 yılı aşkın süredir devam eden pandemiye rağmen %16 oranında artarak Türkiye ortalamasının üstünde bir performans sergiledi. Burada faaliyet gösteren firmalar gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak bu başarıyı elde etti. Hepsine teşekkür ederim.'2 dedi. 
Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Haziran Ayı Toplantısı için Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Vali Yazıcı, toplantı öncesinde,1999 yılından bu yana ticari hayatını sürdüren Seçil Bayrak firmasını ziyaret etti.

vali-yazici-antalya-arkeolojik -004.jpg
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Vali Yazıcı; “Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Son açıklanan verilere göre OSB’deki üretim, 1 yılı aşkın süredir devam eden pandemiye rağmen %16 oranında artarak Türkiye ortalamasının üstünde bir performans sergiledi. Burada faaliyet gösteren firmalar gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak bu başarıyı elde etti. Kendi alanlarında öncü firmaların şehrimizde olması büyük bir gurur kaynağı. Bu firmalarımız hem Antalya’mız hem de ülkemiz için çok büyük değer. Gezmiş olduğumuz Seçil Bayrak firması da alanında öncü bir firmamız. Bu tür firmalarımızın sayısını arttırmak, yerli ve milli sanayimizi daha ileriye götürmek için daha çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.
vali-yazici-antalya-arkeolojik -005.jpgSeçil Bayrak Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten ve aynı zamanda kardeş olan Mithat ve Mehmet Atılgan ise, Vali Ersin Yazıcı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Sayın Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 1999 yılından bu zamana kadar ticari faaliyetlerine devam eden firmamız kuruluşundan günümüze kadar yaşamış olduğu gelişim süreci içerisinde gerekli olan donanım, makine ve teçhizat yatırımlarıyla, 3000 m2’lik üretim tesisi ve 58 çalışanımızla ülkemizin yerli üretim ve milli teknoloji hedeflerine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
vali-yazici-antalya-arkeolojik -006.jpg

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.