• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Turizmin farklı yöneticisi Ergün Demiray 50’ci yaşını farklı kutladı

Turizmin farklı yöneticisi Ergün Demiray 50’ci yaşını farklı kutladı
Turizmde ‘aykırı’ ve farklı fikirleriyle tanınan Ergün Demiray 50’inci yaşını Dedeman İstanbul’da hayatına dokunan kişileri bir araya getirerek kutladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM / FOTOĞRAFLAR: HAKAN AYDIN SERİNGEN
İSTANBUL -
Türk turizminde ‘aykırı’ ve farklı fikirleriyle tanınan ve her yaptığı işte başarılı olan nadir yöneticilerden Ergün Demiray, yine farklı bir işe imza atarak 50’inci yaşını Dedeman İstanbul’da hayatına dokunan kişileri bir araya getirerek kutladı.
Türkiye’de kahveden giyim sektörüne kadar bir çok marka ile yer alan uluslararası Shaya Mağazacılık A.Ş.’de  yöneticilik görevini yürüten Ergün Demiray doğum gününün yıllar önce turizme adım attığı Dedeman Hotels de kutlarken tüm yaşamını barkovizyon eşliğinde anlattı.

ergun-demiray-004.jpg
ergun-demiray-005.jpg
ergun-demiray-001.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU
Annesi, babası başta olmak üzere ailesi ve yakınları, iş arkadaşlarının katıldığı gecede Dedeman Hotels ve Resorts Grubu’nun Başkanı Banu Dedeman özel misafiri Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Cemil Ragıp Ertem ile birlikte yer aldı.

ergun-demiray-003.jpg

Geceye Turizm Otel Yöneticileri Derneği -TUROYD kurucu ve Onursal Başkanı Ali Can Aksu, TUROYD Başkan Yardımcısı, Les Ottomans Hotel Genel Müdürü Tayfun Sancar, Hilton Tuzla Genel Müdürü Ahmet Lüle, TUROYD Yönetim Kurulu Üyesi Hilton Şekerpınar Genel Müdürü Barış Kahraman katıldı.
Ayrıca Ergün Demiray’ın yönetiminde bulunduğu Türkiye’de Giyim, Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında temsil edilen Shaya Mağazacılık A.Ş.’nin yönetim kadrosu da gecede yer aldı. 


ergun-demiray-017.jpg
ergun-demiray-006.jpg

ergun-demiray-009.jpgDedeman'ın 'Rönesans' ekibide gecede yer aldı.

ergun-demiray-010.jpgShaya Grubu ekibi

gurkan-kaban-022.jpgGürkan Kaban, Banu Dedeman

TEVAZU SAHİBİDİR
Dedeman Hotels’de “Rönesans” denilen atılımı yürüten ekipten, Operasyon Müdürü yakın arkadaşı Gürkan Kaban’ı sahneye alan Ergün Demiray, “Hiç ayrılmadık” dedi. Ekran da birlikte girdikleri denizde Gürkan Kaban’ın elini sırtına yasladığını göstererek “ Gürkan Kaban’ı her yere hep sırtımda taşıdım’ diyerek espri yaptı. Mikrofonu alan Gürkan Kaban, Ergün Demiray’ı şu sözlerle tarif etti: “ Hacı Bektaş dan incinse de incitmeyen, Yunus Emre'den ‘Yaratılanı yaradan ötürü seven’, Mevlana dan ‘Ne olursa olsun gel’ diyen bir tevazu ya sahibi biridir.”

ergun-demiray-024.jpg

YAŞAMINDAN KESİTLERİ ANLATTI
Ergün Demiray, yaşamı boyunca her türlü işi yaptığını belirtirken elinde domatesle ekranda yer alan bebeklik fotoğrafı üzerine “Domatesi hep sevmişim” dedi. Daha sonra salonda bulunan yakınları ve arkadaşlarıyla mikrofonu paylaşarak interaktif bir şekilde yaşamından kesitleri yaşattı. Gece klasik Türk Sanat Müziği çalan fasıl ekibinin nostaljik müzikleriyle sürdü. Daha sonra Ergün Demiray eşiyle dans ederken fasıla eşlik etti. Davul geldiğinde halay çekti.<

ergun-demiray-018.jpgergun-demiray-019.jpgergun-demiray-020.jpgergun-demiray-022.jpg
ergun-demiray-013.jpgergun-demiray-014.jpg

ERGÜN DEMİRAY KİMDİR?
Ailesi Artvin Şavşat’lı olan Ergün Demiray, 1973 İstanbul doğumludur. Evli, 3 çocuk babası olan Ergün Demiray, iyi derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde İspanyolca biliyor. Davutpaşa lisesini bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu oldu. ABD'de Institute of the American Hotel and Motel Association-AHMA'da eğitim aldı.

ergun-demiray-015.jpgergun-demiray-016.jpg

1987 yılında Dedeman İstanbul’da vestiyer olarak göreve başladı. 1992 yılında Conrad Hotels & Resortsİstanbul’da garson oldu. 1995-2006 arası Royal Caribbean International Cruise Line Miami"de Asst.Maitre D'olarak görev aldı. 2006 yılında o zamanki adı İstanbul Princess Hotel olan Sheraton Hotels & Resortsİstanbul da Asst. F&B Manager oldu. 2007’de Divan Hotel İstanbul F&B Manager’i olarak görev yaptı. 2009’da Rixos Hotels Ankara’da F&B Manager’i oldu. Aynı yıl Dedeman Hotels & Resorts’da F&B Managergörevine getirildi. 2010’da Crowne Plaza Istanbul Asia’da Genel Müdür olarak göreve başladı. 2013’te Kozyatağı Hilton’da Yiyecek İçecek Müdürü ve General Manager oldu. 2014 yılından bu yana Kuveyt merkezli Alshaya Group Türkiye’de Hospitality Director olarak görev yapıyor. Moda-Hazır Giyim, Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında Türkiye'de temsil ettiği uluslararası markaların mağazacılık operasyonlarını yürütüyor. Bath and Body Works, Claire's, Coast, Debenhams, Dorothy Perkins, Evans, Miss Selfridge, Topshop, Topman, Le Pain Quotidien, Pinkberry, Shake Shack, Starbucks, The Body Shop, Victoria's Secret, Victoria's Secret Beauty and Accessories ve Warehouse Türkiye'de Shaya tarafından temsil edilen markalar olarak yer alıyor. 

Bu haber toplam 3515 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.