• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Travel Tech Asia 2024, en yüksek sergi alanı rekorunu kırdı

Travel Tech Asia 2024, en yüksek sergi alanı rekorunu kırdı
Travel Tech Asia 2024, 23-25 ​​Ekim 2024 tarihleri​​arasında Singapur'daki Sands Expo ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

BERLIN/ SINGAPUR - ITB Asia ve MICE Show Asia ile birlikte düzenlenecek Travel Tech Asia 2024, 23-25 ​​Ekim 2024 tarihleri ​​arasında Singapur'daki Sands Expo ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Fuar, daha büyük ve daha fazla Travel Tech katılımcısıyla geçen yıla kıyasla şimdiden daha fazla sergi alanı sattı. Önemli katılımcılar arasında Hotelbeds, agoda, Go Global Travel, TBO Holidays, Korea Tourism Startup Center, Juniper Travel Technology, Convergent International Travel, Travel Compositor, SiteMinder, DerbySoft, Archipelago International, 11-Infotech System, LY.com, Airalo, Guangdong Qiyouji yer alıyor. Uluslararası Seyahat, Green Motion International, LianLian Pay ve YeePay. Ayrıca agoda, D-EDGE Hospitality Solutions, Sabre Corporation, Booking.com ve Millennium Hotels and Resorts'un önde gelen konuşmacıları.

Travel Tech Asia, çarpıcı bir katılımcı ve konuşmacı yelpazesinin yer aldığı geçen yılki fuardan daha fazla sergi alanı sattı. Sands Expo ve Kongre Merkezi'nin 1. Katındaki özel salon alanıyla Travel Tech Asia 2024 , köklü teknoloji devlerinin, uzmanların ve yenilikçi girişimlerin uzmanlıklarını ve en son dijital trendleri paylaşmak için bir araya geldiği nihai platformdur.

travel-tech-asia-2024,.jpgBu yılki Travel Tech Asia , Travel Tech Asia delege çantalarının bu yılın Resmi Sponsoru olan agoda da dahil olmak üzere önemli teknoloji katılımcılarını bir araya getiriyor. Ürünlerini ve çözümlerini sergileyen diğer önemli şirketler arasında Hotelbeds, TBO Holidays, Go Global Travel Ltd, Archipelago International, Convergent International Travel Development Co., Ltd, LY.com, SiteMinder, STAAH, DerbySoft, Juniper Travel Technology, Korea Tourism Startup Center, Seyahat Bestecisi, YeePay, Guangdong Qiyouji International Travel Co. Ltd, CRUISEHOST Solutions, GroundK Co., Ltd, Airalo ve çok daha fazlası.

"Travel Tech Asia 2024'e katılmak, HBX Group'un seyahat teknolojisi sektöründeki liderler ve yenilikçilerle bağlantı kurmasına olanak tanıyor. Etkinlik, seyahat çözümleri sunmak ve sektör profesyonellerinden oluşan geniş bir kitleyle etkileşim kurmak için teknolojiden yararlanma konusundaki uzmanlığımızı sergilemek için eşsiz bir fırsat sunuyor. İleri görüşlü ortaklarla bağlantı kurmamız, en son sektör trendlerine ilişkin içgörüleri paylaşmamız ve yeni işbirliği fırsatlarını keşfetmemiz için bir platform sağlıyor. HBX Grubu Asya Pasifik Ticari Başkan Yardımcısı Pippa Williamson, " Yeni ilişkiler kurmayı ve seyahat teknolojisinin geleceğini birlikte yönlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" diyor.

travel-tech-asia-2024,-001.jpgBu yılki konferansta önemli seyahat teknolojisi konularıyla ilgili oturumlar öne çıkıyor

Temel tartışma konularından bazıları şunlardır: "Seyahat Teknolojisi 2025: Turizmin Geleceği için Bir Sonraki Temel Bileşen" gelecekteki yenilikleri araştırıyor. "Dijital Çağı Kucaklamak: Teknoloji Seyahatin Geleceğini Nasıl Dönüştürüyor" dijital devrimin etkisini inceliyor. "Seyahat Teknolojisinin Benimsenmesindeki Zorlukların Üstesinden Gelmek - Dijital Uçurumun Kapatılması", teknoloji entegrasyonu engellerini ve çözümlerini ele alıyor. Son olarak, "Mobil, Veri ve Yapay Zeka Dünyasında Seyahati Dönüştürmek" mobil teknolojinin, büyük verinin ve yapay zekanın seyahat deneyimlerinde nasıl devrim yarattığını ele alıyor.

Travel Tech Asia 2024'te konuşan sektör liderleri arasında, " Geleneksel İşlemlerin Ötesinde: Mobil Ödemelerin Tüm Potansiyelini Ortaya Çıkarma Stratejileri" başlıklı konuşmasında mobil ödemelerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmaya yönelik stratejileri tartışacak olan Sabre Corporation İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Amy Read yer alıyor. " Konaklama sektöründeki ödeme yeniliklerindeki en son trendleri ve önemli bir büyüme sağlamak için mobil ödemelerden nasıl yararlanılabileceğini ele alacak.

D-EDGE Hospitality Solutions Asya Pasifik Genel Müdürü Emilie Couton , " Yapay Zekanın Şafağında Doğrudan Rezervasyonların Gerçek Maliyeti " konusuna değinecek. Couton, yapay zekadaki ilerlemelerin operasyonel verimliliği nasıl artırabileceğine ve artan işleri nasıl teşvik edebileceğine dair bilgiler sunacak ve bu teknolojik değişikliklere uyum sağlamaya yönelik en güncel verileri ve stratejileri sunacak.

Millennium Hotels and Resorts Küresel Satış, Yiyecek & İçecek, Ortaklıklar ve Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Andy Tan , " Konukseverlik 2.0: Müşteri Beklentilerinin Geleceğine Yön Vermek" başlıklı oturumunda müşteri beklentilerinin gelişen ortamını ele alacak. gelecek nesil misafirlerin seyahat tercihlerindeki en son trendler ve konaklama sektörünün hızla değişen bu beklentileri karşılamak için nasıl uyum sağlayabileceği.

Booking.com Küresel Hesaplar ve Okyanusya Bölge Direktörü Nuno Guerreiro , başlıklı panel tartışmasında kişiselleştirilmiş öneriler, kusursuz rezervasyon süreçleri, gelişmiş güvenlik protokolleri ve verimli müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere yapay zekanın seyahat deneyimi üzerindeki dönüştürücü etkisine ilişkin bilgilerini paylaşacak. " Seyahat Ortamında Yapay Zekanın Rolünü Açığa Çıkarmak ".

Agoda Tedarikten Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Andrew Smith , en son seyahat teknolojisi trendleri ve içgörüleri hakkında konuşacak. Ayrıca, sürekli gelişen seyahat endüstrisinde kârlılığı en üst düzeye çıkarmak için değerli stratejiler sunarak, gelir optimizasyonu için teknolojiden yararlanmaya ilişkin görüşlerini de paylaşacak. Bu konferans, sektörün önde gelen beyinlerinden zengin bilgi ve ileri görüşlü stratejiler sunmayı vaat ediyor.

Asya'nın önde gelen seyahat ticari fuarı ITB Asia, Messe Berlin (Singapur) Pte Ltd tarafından düzenleniyor ve Singapur Sergi ve Kongre Bürosu tarafından destekleniyor. Yıllık B2B ticaret fuarı ve kongresinde Asya-Pasifik bölgesi, Avrupa, Amerika, Afrika ve Orta Doğu'dan sadece eğlence pazarını değil aynı zamanda MICE ve kurumsal seyahati de kapsayan yüzlerce katılımcı firma yer alacak. Destinasyonlar, havayolları ve havalimanları, oteller ve tatil köyleri, tema parkları ve turistik yerler, gelen tur operatörleri, gelen DMC'ler, kruvaziyer hatları, spa'lar, mekanlar, diğer toplantı tesisleri ve seyahat teknolojisi şirketleri dahil olmak üzere sektörün her sektöründen katılımcıların katılması bekleniyor .

ITB Asia, seyahat ticareti endüstrisinin yeni ortaklıklar kurması ve bölgedeki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerini güçlendirmesi için önde gelen buluşma yeridir.

ITB Küresel Marka Ailesi Hakkında

50 yılı aşkın bir süredir ITB adı, yılın 365 günü endüstri bilgisi, ağ oluşturma ve trend belirleyici etkinlikler için sanal, kişisel veya hibrit formatta dünya çapında kullanılmaktadır. Çin'in seyahat endüstrisinin pazarı olan ITB Çin, 27 - 29 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında Şanghay'da gerçekleşecek ve ardından 11 - 13 Eylül tarihleri ​​arasında Mumbai'de ITB Hindistan düzenlenecek. Daha geniş bölgesel pazarı kapsama alan Singapur'daki ITB Asia, 23 - 25 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Seyahat endüstrisi için dünyanın önde gelen B2B ticaret fuarı ITB Berlin, 4 - 6 Mart 2025 tarihleri ​​​​arasında Berlin'de gerçekleşecek.

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.