• BIST 10731.11
  • Altın 2456.385
  • Dolar 32.8771
  • Euro 35.1351
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 29 °C

St. Regis Istanbul’a Genel Müdür

St. Regis Istanbul’a Genel Müdür
Nişantaşı’nda Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile Türkiye’deki ilk kez açılacak St. Regis İstanbul’un genel müdürlük görevine Rui Reis getirildi.

İSTANBUL- Lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren, 2015 yılının başında İstanbul’un en gözde noktası Nişantaşı’nda Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile Türkiye’deki ilk kez açılacak St. Regis İstanbul’un genel müdürlük görevine Rui Reis getirildi.

26 yıldır dünyanın en önemli otel gruplarından Starwood Hotels & Resorts bünyesinde görev yapan Rui Reis, 1964 yılında Portekiz’de doğdu. 1985-1988 yılları arasında “Escola de Hotelaria e Turismo do Porto”’da Otel Yöneticiliği eğitimi alan Reis, İsviçre’de Centre Internacional de Glion’da eğitimini tamamladı.
Çalışma hayatına 1988 yılında Algarve’de Vila Magna Albufeira Jardim’de Yiyecek & İçecek Müdür Yardımcısı olarak başlayan Reis, ardından Sheraton Porto Otel, Sheraton Maria Isabel Hotel & Towers Mexico City ve  Westin Regina Beach & Golf Resort Los Cabos‘ta yönetici olarak çalıştı. 2000-2006  yılları arası Meksika ve Bora Bora’daki Westin Regina Resort Cancun & Spa Quintana Roo, El Tamarindo Golf Resort & El Careyes Beach Resort Jalisco, Bora Bora Nui Resort & Spa’da genel müdür olarak görev aldı. 2007-2008 yılları arası Starwood Hotels & Resorts Bora Bora Bölge Müdürü olarak çalışan Reis, 2008-2014 yılları arasında ise St. Regis Mexico City Genel Müdürlüğünü yürüttü.

St. Regis İstanbul’un Genel Müdürü olarak göreve başlayan Rui Reis, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve Portekizce biliyor.

ST. REGIS HOTELS & RESORTS HAKKıNDA

Klasik ve seçkin bir tarzı modern bir yaklaşımla yorumlayan St. Regis, dünyanın önemli şehirlerindeki 30’dan fazla lüks otel ve resort ile sıra dışı deneyimler sunmaya odaklıdır. John Jacob Astor IV, New York’taki ilk St. Regis Hotel’i yüzyıldan uzun bir zaman önce açtığından bu yana marka, yüksek standartlarını servis kalitesinden ödün vermeden koruyor ve kendi adını taşıyan St. Regis Butler Service ile müşterilerine konaklama öncesinde başlayan eksiksiz hizmetler sunuyor. Bal Harbour’dan Bangkok’a, Saadiyat Adası’ndan Shenzhen’e kadar her St. Regis oteli, yeni nesil lüks gezginlere hitap ediyor ve günümüzün küresel seyahat rotasındaki en gözde destinasyonlarda açtığı yeni tesisleriyle portfolyosunu büyütmeye devam ediyor. Markanın mirasını yeni destinasyonlara taşıma ve genişleme planları içinde Riviera Maya bölgesi ve Asya yer alıyor. Grubun otel açacağını duyurduğu Asya şehirlerinden bazıları; Changsha, Chengdu, Kuala Lumpur, Lijiang, Nanjing, Yeni Delhi ve Zhuhai. St. Regis ayrıca Avrupa, Afrika ve Orta Doğu bölgesinde Amman, Dubai ve İstanbul’da açılacak otellerle büyümeye devam ediyor.

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.