• BIST 9419.66
  • Altın 2745.552
  • Dolar 33.9941
  • Euro 37.487
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 30 °C
  • Antalya 28 °C

Sırıkçı Newman, kalabalığa Twerk yaptı interneti çılgına çevirdi

Sırıkçı Newman, kalabalığa Twerk yaptı interneti çılgına çevirdi
Twerking genellikle kadınların kızdığı kişilere kıçını sallayarak yaptığı, bir dans çeşidi olarak biliniyor. Cinsel tahrik edici bir tavırla yapılan bir danstır.

PARİS- Kanadalı sırıkla atlamacı Alysha Newman, kalabalığa TWERKING yaparak Olimpiyat bronz madalyasını kutladı. Newman, unutulmaz bir Olimpiyat bronz madalyasını kutladığında interneti çılgına çevirdi
Sırıkla atlamacı Alysha Newman , Olimpiyat Oyunları'nda viral bir sansasyona dönüşmesinin ardından OnlyFans çabalarına yönelik eleştirilere yanıt verdi . Newman'ın platformdaki varlığı, özellikle Çarşamba günü Olimpiyatlar'da yaşanan viral anın ardından, kendisine yönelik incelemelerin artmasına neden oldu .
Twerking genellikle kadınların kızdığı kişilere kıçını sallayarak yaptığı, bir dans çeşidi olarak biliniyor. Cinsel tahrik edici bir tavırla yapılan bir danstır. 2013'te "twerk" kelimesi Oxford Dictionary Online'a ekledi.

sirikci-newman,-kalabaliga-twerk.jpgNewman, Paris'teki Stade de France'da kalabalığa twerk yaparak unutulmaz bir Olimpiyat bronz madalyası kutlaması yaptığında internet çılgına döndü. 30 yaşındaki sporcu, Olimpiyat madalyaları kazanmadığı zamanlarda ise OnlyFans'ta hayatına dair ipuçları ile destekçilerini eğlendiriyor. X dereceli abonelik sitesindeki sayfası yaklaşık 65.000 beğeni aldı ve hayranlardan bir aylık abonelik için 7,14 dolar ücret alındı.

Newman, Bild'e verdiği demeçte 'Elbette, birçok insan OnlyFans'ı düşündüğünde aklına belli bir klişe geliyor. Birçok insanın fikrini değiştiremiyorum. Ama bu web sitesi beni daha önce hiçbir sırıkla atlamacının ulaşamadığı kadar çok hayranla buluşturdu. Başkalarının bu konuda ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Ben kimsem oyum ve bunu iyi yapıyorum.'

sirikci-newman,-kalabaliga-twerk-001.jpgNewman, 'eğitim oturumlarının çoğunu' OnlyFans'ta paylaştığını ve içerik üreticilerinin elde ettikleri gelirin yaklaşık yüzde 20'sini burada eve götürdüğünü belirterek sözlerine 'Gönderdiklerimle para kazanıyorum - öğrenmek için oturum açmanız gerekiyor. Bu bana güven veriyor ve bu konuda kendimi iyi hissediyorum,' diye ekledi.

Bu haber toplam 755 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.