WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak

Tina O'Dwyer'ın gözetiminde gerçekleşecek üç saatlik Zirve, programın genel teması olan 'TravelPower' ile örtüşecek şekilde, seyahatin iyiye yönelik bir güç olarak kullanılması temel temasına odaklanacak.

LONDRA - WTM London 2024 Dünya Seyahat Pazarı, 6 Kasım 2024 Çarşamba günü Excel Londra'da başlıyor. WTM’nin Sürdürülebilirlik Zirvesi'nde ilk kez Yenileyici Turizmi ön plana çıkarıyor.

Programın sürdürülebilirlik danışmanı ve sürdürülebilir turizm ve etkili kampanyalar konusunda önde gelen uzmanlardan Tina O'Dwyer'ın gözetiminde gerçekleşecek üç saatlik Zirve, programın genel teması olan 'TravelPower' ile örtüşecek şekilde, seyahatin iyiye yönelik bir güç olarak kullanılması temel temasına odaklanacak.

Moderatör Tina, Zirve'yi, dayanıklı toplulukları, gelişen ekonomileri ve gelişen ekosistemleri desteklemek için seyahatten nasıl yararlanabileceğimizin yollarını ele alarak açacak ve aynı zamanda rejeneratif turizmi yönlendiren faktörleri inceleyecek.

Öncü küresel düşünce lideri Anna Pollock, başarılı vaka çalışmaları ve uygulanabilir stratejilere atıfta bulunarak Yenileyici Turizm Paradigmasını Keşfetmek başlıklı bir açılış konuşmasıyla (13.45-14.15) başlayacak ve ardından küresel sürdürülebilir turizm organizasyonu The Travel Foundation ve Place Generation'ın kurucusu Elke Dens tarafından dönüşümsel turizm kampanyalarının ilgi çekici bir incelemesi yapılacak (14.15-14.40).

Politikadan Uygulamaya: İrlanda'nın Yenileyici Turizm Yer Oluşturma ile Gerçek Yaşam Deneyimi (14.40-15.05) daha sonra Fáilte Ireland Ürün Geliştirme Direktörü Orla Carroll liderliğinde, ekonomik büyümeyi çevresel ve sosyal restorasyonla dengelemek için yenileyici turizm ilkelerinin nasıl uygulanabileceğine dair pratik bir bakış açısı sunacak.

Daha sonra, İyi Seyahat Merkezi'nin Yenileyici Gelişim Direktörü ve Yeni Zelanda'daki İyi Seyahat Podcast'inin sunucusu Debbie Clarke,

İzlanda Turizm Kümesi CEO'su Asta Sigurjonsdottir'in de katıldığı panelde, yenilenme prensiplerini somut deneyimlere ve güzergahlara dönüştürmek amaçlanıyor.

GLP Films'in Kurucusu ve Baş Stratejisti Rob Holmes ve Bloomberg Media Group'un Küresel Pazarlama Direktörü Anne Kawalerski, sürdürülebilir girişimlerinizi etkili bir şekilde nasıl ileteceğiniz konusunda daha fazla bilgi verecek ve başarı için denenmiş ve test edilmiş modeller sunacaklar.

Zirve, Tina'nın yöneteceği Rejeneratif Turizmin Geleceği konulu bir konuşmayla (16.45-17.00) sona erecek ve gün boyunca edinilen bilgiler ve pratik çıkarımlar, canlandıran, besleyen ve restore eden bir turizm modeline ilham vermek amacıyla bir araya getirilecek.

World Travel Market London Sergi Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi: “Sürdürülebilirlik Yolu, tüm katılımcıların bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabilecekleri ve hem rejeneratif turizme katkıda bulunacak hem de onu şekillendirecek yenilikçi çözümler üretebilecekleri dinamik bir platform sunuyor. Tüm program, hem katılımcıları hem de medyayı sürdürülebilirliğe nasıl yaklaştığımızı cesurca yeniden düşünmeye, amacını yeniden hayal etmeye ve herkes için refahı teşvik etmeye davet ediyor.”

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu