Viking Sea ve Viking Venüs Malta'dan yola çıkıyor

Viking Sea ve Viking Venüs, Valletta, Malta'dan üç yeni güzergahta yola çıkıyor. Bu yolculuklar aşıları tam olan yolculara açık denildi.

VALETTA / MALTA - Viking Sea ve Viking Venüs, Valletta, Malta'dan üç yeni güzergahta yola çıkıyor. Bu yolculuklar aşıları tam olan yolculara açık denildi.
Güzergahlar 11 günlük 'Malta ve Adriyatik Mücevherleri' ve 'Malta ve Yunan Adaları Keşfi' ve 21 günlük 'Malta, Adriyatik ve Yunanistan'dır. Viking ayrıca , Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'ndan Malta'ya aktarmasız uçuşlar sunmak için alnızca Viking yolcuları için Lufthansa ile ortaklık kurdu.

Bu yaz ve sonbahar yolculukları için sınırlı yer mevcut
'Zengin tarihi ve çarpıcı doğal güzelliği ile Malta, birçok Amerikalı gezginin henüz keşfetmediği, Akdeniz'de gerçekten bir mücevherdir. Viking Yönetim Kurulu Başkanı Torstein Hagen, kızım Karine ve ben Malta'da geçirdiğimiz zamandan son derece keyif aldık ve bu harika ülkeyi daha da fazla gezginle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz' dedi.

Çoğu eyaletten aşılanmış Amerikalılara izin verildi
Yine Haziran ayında CDC, 110 ülke ve bölge için seyahat önerilerini hafifleterek Malta'yı Seviye 1 veya COVID-19 için en düşük risk olarak sıraladı .

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası