Vietnam, turizmde pandemi sonrasına hazırlanıyor

Vietnam Ulusal Turizm İdaresi (VNAT), gezginleri COVID-19 sonrası ilk tatillerinde Vietnam'a davet eden televizyon reklamı başlatmak için CNN International ile ortaklık kurdu

HANOI, VİETNAM - Vietnam Ulusal Turizm İdaresi (VNAT), gezginleri COVID-19 sonrası ilk tatillerinde Vietnam'ı düşünmeye davet eden yeni bir televizyon reklamı başlatmak için CNN International ile ortaklık kurdu.

Vietnam'ın en iyi turizm ürünlerinden bazılarını ve destinasyonlarını içeren 30 saniyelik klipte, "Tekrar seyahat etmeye hazır olduğunuzda neden Vietnam olmasın?" Cümlesiyle bitiyor. VNAT liderleri, reklamın gezginlere Vietnam'ın cazibesini hatırlatmayı ve ülkeyi 2021'de tatilciler için güvenli ve cazip bir yer olarak önermeyi amaçladığını söyledi.

15 EKİM’DEN İTİBAREN BAŞLADI

Video Vietnam Turizm Danışma Kurulu'nun (TAB) desteğiyle oluşturulan ve 15 Ekim'den itibaren altı hafta boyunca CNN Asya'daki ticari molalarda ve ayrıca ulusal turizm web sitesinde (www.vietnam.travel ) ve sosyal medya kanallarında yayınlanacak.

Vietnam 'Neden Vietnam Olmasın?' Sloganı yer alan video, sosyal medyada eşantiyonlar, reklam afişleri, Vietnam'ın koronavirüsle başa çıkma becerisini, misafirlerinin ve vatandaşlarının güvenliğine olan bağlılığını vurgulayan makaleler hazırlandı.

GÜVEN SUNACAĞIZ

VNAT Turizm Pazarlama Departmanı Genel Direktörü Dinh Ngoc Duc, şunları anlattı: "Vietnamlıların virüsle savaşmak ve birbirlerini desteklemek için nasıl bir araya geldiklerinin hikayesi, yurtdışındaki arkadaşlarımızla paylaşmak istediğimiz bir hikayedir. Neden Vietnam Değil?" kampanyası, COVID-19 geçtikten sonra kaçmak ve gevşemek isteyen gezginler için uygun turizm deneyimleri sunacak ve Vietnam'ı bölge içinde güvenli bir destinasyon olarak vurgulayacağız. "

LEZZETLİ YEMEKLER

Duc, pandeminin başlangıcından bu yana Vietnam'ın güçlü güvenlik sicili ve sosyal olarak mesafeli tatil seçenekleri sunma kabiliyetinin, gezginlerin yaklaşan seyahatler için ülkeyi dikkate almalarının en önemli nedenleri olduğunu söyledi. Vietnam'ın lezzetli yemeklerinin ve zamansız kültürünün tadını çıkarmaya devam ederken gezginlerin gönül rahatlığı yaşayabilecekleri daha az bilinen güzel destinasyonlara sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

HEDİYELİ KAMPANYA

Önümüzdeki aylarda Vietnam, sosyal medya kanallarında bir dizi yüksek değerli seyahat eşantiyonuyla gezginleri ikna etmeyi planlıyor. Kasım ayında başlayacak olan ilk hediye, 2021 yılı boyunca geçerli olan Vietnam Havayollarından ulusal havayolu şirketlerinden bir çift uluslararası uçak bileti ile Sa Pa'da Topas Riverside Lodge ve National Geographic Sertifikalı Benzersiz Topas Ecolodge ile dört günlük bir tatil içeriyor. 

TAB hakkında

Turizm Danışma Kurulu (TAB), Vietnam'ın önde gelen turizm paydaşları tarafından temsil edilmektedir ve Vietnam Ulusal Turizm İdaresi (VNAT) ile bir kamu-özel ortaklığına girmiştir. TAB, Vietnam'ın seyahat ve turizm sektöründeki geniş bir endüstri liderleri tabanından temsilcilerden oluşmaktadır. TAB'nin misyonu, ülkenin kamu ve özel kaynaklarını kullanarak sürdürülebilir bir turizm ve seyahat destinasyonu olarak Vietnam'ın rekabet avantajını artırmak ve böylece tutarlı ve kapsamlı bir endüstri stratejisi oluşturmaktır. TAB, sponsorlarına minnettar: Asia DMC, Muong Thanh Group, Saigontourist Holding Company, Sun Group, Thien Minh Group, BIM Land, Vietnam Airlines ve Vingroup - her biri Vietnam'da turizmi teşvik etmeye adanmış özel bir fona katkıda bulunuyor.

Manşetler

Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti