Uzay yolcuları paralarını istiyor

700 kişi 80 milyon dolar bilet parası ödedi. Kazanın ardından bunların 24’ü resmen başvurarak 250 bin dolar olan bilet paralarının iade edilmesini istedi

LONDRA- 2015’te başlaması planlanan uzay uçuşları için şimdiye kadar bilet alan aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 700 kişi 80 milyon dolar bilet parası ödedi.  Daily Mail gazetesinin haerine göre İngiliz milyarder Richard Branson’un kurdu Virgin Galactic’in uzay turizm mekiği “SpaceShipTwo” (Uzay Gemisi 2) test uçuşunda yeni bir yakıt ve motor denerken havada patlamış, 500 milyon dolarlık proje öldü mü sorusu akıllara gelmişti.

Uçuş denemeleri Los Angeles’ın kuzeydoğusundaki Mojave Çölü’nde gerçekleştirilen özel mekiğin 2015’te başlaması planlanan uzay uçuşları için şimdiye kadar bilet alan aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 700 kişi 80 milyon dolar bilet parası ödedi.

Ancak kazanın ardından bunların 24’ü resmen başvurarak 250 bin dolar olan bilet paralarının iade edilmesini istedi. Aralarında Kraliçe Elizabeth’in torunu Prenses Beatrice’in de bulunduğu bu isimlere 30 kişinin daha ekleneceği belirtiliyor.

Manşetler

Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer turizmi farklı tanıtıldı
Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
Antalya bisiklet turizminde cazibe merkezi haline gelecek
Hollanda ünlü kalp cerrahi Türk’ü 100 yaşında kaybetti
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak