TÜRSAB Denetim Kurulu eski Başkanı Neşat Demir vefat etti

TÜRSAB’ta iki dönem Denetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliği yapan Ankara’da Simge Tur’un sahibi Neşat Demir astım ve zatürre tedavisi görürken koronadan vefat etti

ANKARA- TÜRSAB’ta iki dönem Denetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliği yapan Ankara’da Simge Tur’un sahibi Neşat Demir astım ve zatürre tedavisi görürken koronadan vefat etti. Yaklaşık 10 gün hastanede tedavi gören Neşat Demir, tedavi için evine gönderilmişti.

EMİN ÇAKMAK’IN EKİBİNDE YER ALDI
Türk turizminin değerli yöneticilerinden olan ve bir çok sivil toplum kuruluşunda önemli görevler alan Neşat Demir görev yaptığı süre içinde TÜRSAB’ın menfaatlerini korumak için çalışmalarda bulunmuştu. Son bir kaç dönemde ise Türsab Hepimizin ekibiyle Emin Çakmak’ın başkan adaylığı yaptığı ekipte yer aldı.
Neşat Demir TÜRSAB’da 1989-1997 Türsab Denetim Kurulu Başkanı, 2001-2003 Dönemi Denetim Kurulu Üyesi olarak yer almıştı.
Simge Turizm TÜRSAB No: A 1100 sayı ile Ankara’da bulunuyor ve IATA, Incoming, Outgoing, Kongre Turizmi, Hac Umre faaliyetlerinde bulunuyordu.

Turkiyeturizm.com olarak değerli dostumuz Neşat Demir’i rahmetle anıyor, ailesine, sevenlerine ve tüm turizm camiasına başsağlığı diliyoruz



NEŞAT DEMIR KIMDIR?

Neşat Demir 1942 Şavşat-Artvin doğumlu olup; 1968 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden mezun oldu. Yüksek öğrenim yıllarında Danıştay’da memur olarak çalışan Demir, 1971 yılında Maliye Bakanlığının açtığı sınavı kazanarak Gelirler Kontrolörü oldu.
1976 yılında istifa ederek mali müşavir olarak serbest çalışmaya başladı. 1980 yılında Simge Turizm Seyahat Acentesini kurarak, acentenin kurucu ortağı olarak hizmet vermeye devam etti.
1990 yılında yeminli mali müşavir olan Demir, seyahat acenteciliği mesleğinin yanı sıra Yeminli Mali Müşavir olarak da hizmet veriyor.

Manşetler

Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti