TÜRSAB Alanya BYK'da kavga

TÜRSAB Alanya BYK’da yönetimin Başaran Ulusoy tarafından görevden almasıyla başlayan gerginlik hergün yeni bir boyut kazanarak sürüyor.

ALANYA- TÜRSAB Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK)’da yönetimin Başaran Ulusoy tarafından görevden almasıyla başlayan gerginlik hergün yeni bir boyut kazanarak sürüyor. Bilindiği gibi Başaran Ulusoy'un baskıları sonucu Bodrum BYK toplu halde istifa etmişti. Bursa BYK ise sessiz sedasız atama yoluyla göreve getirilen yönetime teslim edilmişti.
BYK'larda tırmanarak devam eden gerginlikler Alanya BYK'da patlayan kavgalarla tırmanarak yürüyor.

KOMİTELERDE LAĞVEDİLDİ
 BYK'larda süren sancı devam ederken, TÜRSAB'ın genel merkezde görev yapan komiteleri lağvettiği ileri sürüldü. Bilindiği gibi momitelere başvuru için TÜRSAB'ın ihternet sitesinden ibteyenin başvurması için yayın yapılmıştı. Daha sonra başvurulara cevap verilmedi ve komitelerle ilgili bilgiler siteden kaldırıldı.





ALANYA'DA KAVGA SEÇİMDEN BERİ SÜRÜYOR

TÜRSAB Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK)’da yönetimin Başaran Ulusoy tarafından görevden almasıyla başlayan gerginlik sürüyor.

TÜRSAB Alanya (BYK) binasına yapılan toplantı sırasında kavga çıktığı, kavganın BYK üyelerinden M. Keklik’in, diğer üye M. Kocagöz’e bardak fırlattığı ve Kocagöz’ün sol gözünün parçalandığı iddia edildi.

Bizim Alanya Gazetesi'ndeki habere göre TÜRSAB Alanya BYK’da, Başaran Ulusoy’un eski yönetimi görevden alırken yerine atadığı Remzi Avcı’nın görevden düşürülüp yerine Ayhan Kaya’ nın getirilmesi ile ortam gerginleşmişti.



BİZİM ALANYA GAZETESİ KAVGAYI YAZDI

Bizim Alanya Gazetesi'ndeki haberde şöyle deniyor:

"Edinilen bilgiye göre, geçen Cumartesi günü TÜRSAB Alanya BYK üyeleri, toplantı için birlik binasında bir araya geldi. Ayhan Kaya başkanlığında gerçekleşen toplantıda M. Keklik ile M. Kocagöz sert biçimde tartıştılar. Bunun üzerine Keklik, önünde duran bardağı Karagöz’e fırlattı. Sol gözüne isabet etmesiyle bir anda kanlar içinde kalan Kocagöz, Alanya Özel Can Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Tıp Fakültesine sevk edilen Kocagöz ameliyata alındı.


KAVGADA HASTANELİK OLANLAR VAR
Müşahede altında bulunan ve hayati tehlikesi bulunmayan TÜRSAB BYK Üyesi Kocagöz’ün sol gözünü kaybetme tehlikesi olduğu öne sürüldü."

Alanya’daki seyahat acentaları Başaran Ulusoy’a muhalif oldukları için sürekli BYK’yı müdahale ettiğini, son olarak seçimle göreve gelmiş yönetimin görevden alınarak yerine merkezden atama yapılması ile ortamın gerginleştiğini, gerginliğin çözümünün ise BYK’de seçime gidilmesi gerektiğini söylüyor

Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu