Turizmin değerli ismi Faruk Boyacı’yı kaybettik

Faruk Boyacı ile son buluşmamız Türk turizminin sevilen yöneticilerinden Alihan Akkoç’un Amber Otel’de verdiği Kadir Gecesi “Ardahan lezzetleri “ iftarında birlikte olmak varmış.

ÖZKAN ALTıNTAŞ- TURKIYETURIZM
DUBAI-
Türk turizminin önemli isimlerinden önceki dönem TÜROB Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Konak Mansion Oteli sahibi Faruk Boyacı kalp krizi geçirerek vefat etti.
Türk turizminin gelişmesi için önemli çalışmalar yapan Faruk Boyacı ile son buluşmamız Türk turizminin sevilen yöneticilerinden Alihan Akkoç’un Amber Otel’de verdiği Kadir Gecesi “Ardahan lezzetleri “ iftarında birlikte olmak varmış.
Değerli arkadaşımıza rahmet, yakınlarına , sevenlerine, turizm sektörüne ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Işıklar içinde olsun.



Faruk Boyacı’nın vefatını Dubai ATM 2023 Turizm Fuarı’nda öğrenen TÜROB Başkanı Müberra Eresin Türkiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu adına şu açıklamayı yaptı.

Ömrünü Türk Turizminin gelişmesine adayan, İstanbul ve Tarihi Yarımada’da hayata geçirilen birçok projenin gerçekleşmesini sağlayan, vefalı dostumuz, TÜROB önceki dönem Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, Sirkeci Mansion Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk BOYACI’nın geçirdiği kalp krizi sonucunda henüz hayatının baharında vefat ettiğini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhumun cenazesi 2 Mayıs 2023 Salı günü (Bugün) Ataköy 5’inci Kısım Camii'nden İkindi Namazını müteakip kaldırılacaktır.

Merhum Ömer Faruk BOYACI vizyonu ile sadece faaliyet gösterdiği Sirkeci bölgesi için değil tüm Turizm Sektörüne ilham kaynağı olmuştur. Hayırsever ve mütevazi kişiliği ile tüm camiamızın içten sevgi ve saygısını kazanan merhum Ömer Faruk BOYACI’nın sektörümüzde sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi yönünde yılmadan sürdürdüğü çalışmalar ve bitmeyen enerjisi ile sürekli hayata geçirdiği projelerle ülke turizmine, ekonomisine ve Birliğimiz TÜROB’a katkıları daima minnetle hatırlanacak ve hayırla yad edilecektir.

Merhum dostumuz Ömer Faruk BOYACI’ya Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere Sirkeci Mansion Hotel çalışanları, dostları, akrabaları ile turizm camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

TÜROB-Türkiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu adına

Müberra ERESİN

Başkan

Manşetler

Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti