Turizm güzelleri Beypazarı'nda

Dünya Turizm Güzellik Yarışması (Miss Tourizm World) finalistleri, Beypazarı'nı dolaşarak, Beypazarı Maden Suları Tesislerini gezdi.

ANKARA -Dünya Turizm Güzellik Yarışması (Miss Tourizm World) finalistleri, Beypazarı'nı dolaşarak, Beypazarı Maden Suları Tesislerini gezdi. Burada, Miss Almanya'nın 20. yaş günü, süpriz bir doğum günü pastası ile kutlandı.

Dünya Turizm Güzellik Yarışması finalistleri, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay 'ın makamındaki kabulün ardından, Ankara'nın turizm beldesi Beypazarı'nı gezdi. Finalistlerin ilk durağı Hıdırlık Tepe oldu. Beypazarı'nın tarihi sokaklarını meraklı bakışlar altında gezen finalistler, alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Finalistlerin son durağı Beypazarı Meden Suyu tesisleri oldu. Fabrikayı gezen finalistler, maden suyunun tadına baktı.

 

Bu arada, finalistlere bir de süpriz vardı. Miss Almanya'nın 20. yaş günü burada süpriz doğum günü pastası ile kutlandı. Ardından, güzellere maden suyunun cilde faydalı olduğu bilgisi verildi.

 

Burada bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Adları, turizm güzelleri. İlçemiz de turistik bir yer olunca herhalde ilk önce akıllarına Beypazarı geliyor. Onlar Beypazarı'nı tanımış oluyorlar, biz de ilçeyi dünyaya tanıtma fırsatı buluyoruz" diye konuştu.

 

Beypazarı Maden Suları İşletmeleri Genel Müdürü Niyazi Ercan da Dünya Turizm Güzellik Yarışması finalistlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Ercan, maden suyunun, cilde de iyi geldiğini ifade ederek, "Böylece güzelliklerine güzellik katabilirler" dedi.

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası