Turistlerin at safari çiftliği; 8 bin öğrenciyi sevindirdi

Çolaklı Turizm Bölgesi'nde bir at çiftliği işletmecisi yarı yıl tatilinde karnesinde tüm notları beş olan ve takdir alan öğrencileri ata bindirerek sevindirdi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya
-Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı Turizm Bölgesi'nde bir at çiftliği işletmecisi yarı yıl tatilinde karnesinde tüm notları beş olan ve takdir alan öğrencileri ata bindirerek sevindirdi. Böylece öğrenciler 'Çalışan kazanır elması kızarır'' atasözünün gerçekleşmiş olduğunu gözlemlemiş oluyorlar.
Manavgat Çolaklı Turizm Bölgesi'nde bulunan Bössea Natural Park'ta bulunan at çiftliğinde 50'nin üzerinde at turizm sezonunda başta Alman, Avrupalı, İskandinav ve Rus turistlere ata binme ile bölgedeki ormanlık alanda doğa ve at safari turu hizmeti veriyor. Pandemi öncesi sezonda 10 bine yakın Avrupalı ve Rus turistlerin çiftlikte ata binme doğa turuna çıktığını belirtiyorlar. İşletme Sahibi Bülent   Öz savaş, sömestri tatilinde karnelerinde başarı gösteren öğrencileri ödüllendirmek için çiftlikte ata ücretsiz binme sözü üzerine at çiftliği yarı yıl tatili süresince Naturel PARK alanı ile at çiftliği başarılı çocuklarla dolup taşıyor.  Bossea Naturel Park İşletmesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Engin Akça, ''Çiftliğimizin sahibi Bülent Öz savaş Bey, okullarda başarılı ve çalışkan öğrencileri ata bindirerek ödüllendirmek istemesi üzerine okullara 8 bin bilet dağıtımı yaptık. Sömestri tatili ilk 10 gününde 6 binin üzerinde öğrencimiz geldi. Bu hafta pazar gününde

8 bine ulaştık. Çiftliğimiz ve natürel parkımıza ata binme ve at safari ve doğa turlarına çok sayıda turist geldi. Natürel Park içinde atlar yanı sıra Saanen keçileri, tavşanlar, midilli atlar, güvercinler ve at yavrusu taylar ile çocuk filmlerindeki kahramanları heykelleri bulunuyor.'' diye konuştu.

Manşetler

Endonezya, Cumhuriyet Bayramı'nın 79’cu yılını kutladı
Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor