Turistler sokakta parfüm satıcılar, dilencilerden şikayetçi

Turistlerin müşteri memnuniyeti anketlerin de en fazla rahatsız olduğu konuların başında dilemciler, incik boncuk satan kişiler geliyor

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
Antalya'ya tatile gelen ve otel dışına çarşı merkezini gezmeye gelen ve turistik pazarlarda alış veriş yapan turistler en fazla cadde sokak ve parkta dinlenirken "parfüm" satıcılarından şikayetçi oluyor.

Manavgat ilçesinde Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Şehir Turu Rehberi Olga Baranov, müşteri memnuniyeti anketlerin de en fazla rahatsız olduğu konuların başında dilemciler, incik boncuk satan kişiler olduğunu belirterek



“Özellikle Abdal Mahalesi' çocuk ve gençleri turistlerin yolunu kesip markasının ne olduğu bilinmeyen parfüm satmaya uğraşanlar turizme zarar veriyor” dedi.
Olga Baranov, Rus, Polonyalı, Baltık ülke turistleri, İskandinavyalı turistler çok rahatsız. Özellikle parfüm satıcıları ile Alman ve Avrupalı turistlere yaptıkları bozuk Euro tümlemesi bahanesiyle turistleri çok korkutuyorlar. Yerel yönetimleri göreve davet ediyoruz” şyeklinde konuştu.

Manşetler

Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer turizmi farklı tanıtıldı
Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
Antalya bisiklet turizminde cazibe merkezi haline gelecek
Hollanda ünlü kalp cerrahi Türk’ü 100 yaşında kaybetti
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak