Tokatlı Kanyonu turizmde

Tokatlı Kanyonu'nun Doğal Turizm Altyapısını Geliştirme Projesi nedehiyle yapay şelale, kafe ve merdivenler yapıldı.

KARABÜK - Tokatlı Kanyonunun Doğal Turizm Altyapısını Geliştirme Projesi kapsamında "Turizm Odaklı İşbirliği Geliştirme Çalıştayı" düzenlendi. İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda düzenlenen çalıştayda konuşan proje koordinatörü Ramazan Yıldız, Safranbolu'da bulunan kanyonda turizm geliştirilmesi için uygulanan projenin sona erdiğini söyledi. Çalıştaya İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, belediye başkanları, kamu kurumları ve özel sektör temsilcileri katıldı.


Karabük'te "turizm" denilince akla Safranbolu'nun  geldiğini belirten Yıldız, şu şekilde konuştu: "Kanyonda yapay şelale, kafe ve merdivenler yaptık. Kanyona ziyarete gelenlerin oranın güzelliğini görmeden gitmesini istemiyorum. İl olarak turizmde hedeflerimiz var. Batı Karadeniz Kalkıma Ajansının ve İl Özel İdarenin katkıları ile projeler hayata geçiyor.



Kanyon ve çevresi zamanla daha da güzelleşecek. Birçok proje hazırlıyoruz. Turizmde alternatiflerin artması için yatırımcı kuruluşların da bu konuda bizlere destek vermesi lazım. Burada turizmde ne gibi projeler yapabiliriz, onları konuşacağız. Sonucunda ortaya atılan fikir ve düşünceleri değerlendireceğiz."



Manşetler

Cadde Bistro, Didim’de lezzet ile uygun fiyatı buluşturdu
İpek Yolu Mektupları Yarışması Başlıyor 
Almanya mültecilere sınırları kapatıyor! Yunanistan alarmda
İranlı turistler, tatil ve alışveriş için Van'ı tercih ediyor
Sosyal medya devlerine yanlış bilgi yayma cezaları
Boeing'in zam teklifini reddeden işçiler, greve gitti
Teleferiğin teli koptu! 1 kişqi yaralandı
Münih Havalimanı, elektrikli yolcu otobüslerini hizmete aldı
Riyad Kral Selman Havalimanı yeniden tasarlanıyor
Jewel Changi Havalimanı ile Trip.com turizm için ortak oldu