THY'den yeni uçuş fırsatları

Türk Hava Yollarının (THY), ''111 Avro'ya Yurt Dışı'' kampanyasının 111'inci haftasında, yolculara yeni uçuş fırsatları sunulacak.

İSTANBUL-Türk Hava Yollarının (THY), ''111 Avro'ya Yurt Dışı'' kampanyasının 111'inci haftasında, yolculara yeni uçuş fırsatları sunulacak.

 

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, kampanyanın 111'inci haftasının yolculara daha geniş uçuş seçeneği sunarak kutlanacağı bildirildi.

 

''Türk Hava Yollarının, 111 Avro'ya yurt dışı kampanyasının 111. haftasında yolcularımız Paris'ten Londra'ya, New-York'tan Capetown'a 107 noktaya 'promosyonel' ücretlerle uçabilecek'' denilen açıklamada, bu çerçevede, 14-24 Şubat 2008 tarihleri arasında Avrupa'da 62, Orta Doğu'da 16, Uzak Doğu'da 17, Afrika'da 10 ve Amerika'da 2 noktaya ''promosyonel'' ücretle uçulabileceği kaydedildi.

 

Açıklamada, kampanya kapsamında Avrupa-Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetleri noktalarına ekonomi sınıfta 111, ''business'' sınıfta 333 Avro'ya, Güney Afrika, Uzak Doğu ve Amerika noktalarına ise ekonomi sınıfta 333, ''business'' sınıfta ise 999 Avro'ya gidiş-dönüş bilet alınabileceği ifade edildi.

 

Vergiler hariç uygulanan promosyonda, Ankara ve İzmir'den yapılacak seyahatlerde, belirlenen ücretlere 50, diğer Türkiye çıkış noktaları ve Ercan'dan yapılacak seyahatlerde ise 80 Avro ekleneceği belirtildi. 

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası