THY’de uçuş miliyle alışveriş

Alman Lufthansa Havayollarının uyguladığı sanal alışveriş projesi ile THY uçuşlardan toplanan millerle alışveriş yaptıracak

İSTANBUL- Türk Hava Yolları (THY) uçuşlardan toplanan millerle alışveriş yaptıracak. Alman Lufthansa Havayollarının da uyguladığı sanal alışveriş projesi THYnin gündemine girdi. Habertürk'ten Gökhan Artan'ın haberine göre, THY yolcuları, topladıkları millerle ödül biletin dışında, ülke tanıtımına da katkı sağlayacak birçok ürünü THYnin sanal mağazasından satın alabilecek. Sanal mağazada millerle elektronik aletler, kozmetik ürünler dahil birçok ürün satın alınabilecek.

ZEYTİNYAĞI DA OLACAK

Shop&Miles markasının alternatif mil harcatma mecrası olan sanal mağazada alışverişle, puanları millerle uçmaya yetmeyenler için de seçenek yaratılıyor. Yolcu ürünü internetten, kabin eğlence sistemi veya uçaktaki katalog sayesinde kabinde sipariş edebilecek.

Türkiyeyi tanıtıcı lokum, zeytinyağı gibi ürünlerin de bulunacağı birçok ürünü yolcular sanal mağazada bulabilecek. THYNİN, bu ürünleri; bir süre önce tescilini aldığı biz anlamına gelen WR markası altında satması bekleniyor.

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası