THY’de ilk yönetim atamaları

Türk Hava Yolları'nın yeni yönetimi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonunda üç birime yeni başkanlar ve yöneticiler atandı.

İSTANBUL- Türk Hava Yolları Olağan Genel Kurulu dün THY Merkezinde gerçekleştirildi. Hamdi Topçu'nun yönetimde olmayacağını açıklamasından sonra THY Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İlker Aycı gelmişti. Türk Hava Yolları'nın yeni yönetimi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonunda üç birime yeni başkanlar ve yöneticiler atandı.

 

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapan THY, Ortaklığımız Yönetim Kurulunca; Denetimden Sorumlu Komite Başkanı olarak Muzaffer Akpınar'ın, Kurumsal Yönetim Komitesi'ne komite başkanı olarak Arzu Akalın'ı ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne de başkan olarak İsmail Cenk Dilberoğlu'nu atadığını duyurdu.

THY'DEN KAP'A YAPıLAN AÇıKLAMA ŞÖYLE;
Denetimden Sorumlu Komite'ye Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Muzaffer Akpınar'ın, Komite üyesi olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail Cenk Dilberoğlu'nun;
Kurumsal Yönetim Komitesi'ne Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Arzu Akalın'ın, Komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Mehmet Büyükekşi ve Sn. İsmail Gerçek ile Sermaye Piyasası Kurulu II-17.1 nolu Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince Yatırımcı İlişkileri Müdürü Sn. Duygu İnceöz'ün,
Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne Komite Başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail Cenk Dilberoğlu'nun, Komite üyesi olarak Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Muzaffer Akpınar'ın atanmalarına karar verilmiştir.
 

Manşetler

Yeşil gelecek için L'Étape Türkiiye ile pedallar çevrilecek
Turizmde Türk Bayraklı Gemilere İhtiyacımız Var!
TAV, Almatı Havalimanı'nda  Extime Lounge'u hizmete açtı
Galataport İstanbul, Cumhuriyeti kutlamaya hazırlanıyor
Kuşadası'nda Sokak Festivali coşkusu yaşandı
Kültür Yolu Festivali 2-10 Kasım'da Antalya ev sahipliği yapacak
43 dünya güzeline Kemer Turizm Destinasyonu tanıtıldı
Alman turistler Lyrbe antik kenti pedal çevirerek geziyor
TÜRSAB'ın araç plaka uygulaması tarihe karıştı
AB, sınır kontrolünde yeni elektronik sistemi (yine) erteledi