The Marmara ödül dağıtıyor

The Marmara Otelleri Instagram, Twitter ve Facebook sayfalarındaki “The Marmara Hotels” kullanıcı hesapları üzerinde yılsonuna kadar devam edecek “Best Shot Points” adlı fotoğraf yarışması düzenliyor.

İSTANBUL- The Marmara Otelleri sosyal medya sayfalarında “Best Shot Points” adlı fotoğraf yarışması düzenliyor. “The Marmara Hotels” sayfasını takip ederek fotoğraf paylaşan takipçileri muhteşem ödüller bekliyor. The Marmara Otelleri Instagram, Twitter ve Facebook sayfalarındaki “The Marmara Hotels” kullanıcı hesapları üzerinde yılsonuna kadar devam edecek “Best Shot Points” adlı fotoğraf yarışması düzenliyor.
Belirlenen kampanya tarihleri arasında, The Marmara Hotels’in Instagram’daki sosyal medya hesabından #themarmara etiketiyle paylaşım yapanların fotoğrafları jüri tarafından oylanarak haftanın, ayın ve kampanyanın sonunda yılın karesi seçilecek.
Best Shot Points Yarışması’nda haftanın ve ayın kazananları; SPA kullanımı, dans workshop’ı, özel ikramlar, masaj, kahvaltı gibi özel ödüllerin sahibi olurken, yılın kazananına Büyük Ödül olarak İstanbul, Bodrum ve Antalya otellerinden birinde harika bir hafta sonu tatili armağan edilecek.

The Marmara Otelleri Sosyal Medya Sayfaları
http://instagram.com/themarmarahotels
https://www.facebook.com/themarmarahotels
https://twitter.com/themarmara

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası