Tayvan'da uçak nehire düştü

TransAsia Havayolları'na ait yolcu uçağının 58 yolcusuyla Tayvan'ın başkenti Taypey'den Kinmın kentine giderken nehre düştüğü ve 9 kişinin öldüğü belirtildi.

TAIPEI- TranAsia Havayolları'na ait iç hat seferi yapan bir yolcu uçağı, Tayvan'ın başkenti Taipei'den havalandıktan kısa süre sonra bir köprüye çarparak Keelung nehrine düştü. Tayvan'da TransAsia Havayolları'na ait GE-235 sefer sayılı yolcu uçağının bir nehre düşmesi sonucu 9 kişinin öldü.



Şinhua ajansının haberinde, TransAsia Havayolları'na ait yolcu uçağının 58 yolcusuyla Tayvan'ın başkenti Taypey'den Kinmın kentine giderken nehre düştüğü ve 9 kişinin öldüğü belirtildi.



Havalandıktan kısa bir süre sonra yolcu uçağıyla yerel saatle 11:00'de irtibatın kesildiği ifade edilirken, Çin basınında yer alan fotoğraflara göre, uçağın düşmeden önce nehrin üzerindeki köprüye çarpmasıyla bir kanadının koptuğu görüldü.



Kazanın ardından kurtarılanlardan 28'nin hastanede tedavi altına alındığı, uçaktaki yolcular arasından 31 kişinin Çin vatandaşı olduğu kaydedildi. Zorunlu iniş yapmak için yan yatıp alçalmaya çalışırken ise otobanda giden bir aracı biçti ve nehre iniş yaptı.













Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası