Tatlıses Kuşadası'na haciz

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki oteli mobilya ve mefruşat işlerini gerçekleştiren Doğtaş firmasınca haciz edildi.

KUŞADASI-Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki oteli mobilya ve mefruşat işlerini gerçekleştiren Doğtaş firmasınca haciz edildi.

Önceki yıl hizmete giren İbrahim Tatlıses'e ait Kuşadası çevre yolu üzerindeki dört yıldızlı Tatlıses Oteli'nin açılmasının ardından ünlü türkücü ile otelin mobilya ve mefruşat işlerini gerçekleştiren Doğtaş firması arasında alacak-verecek tartışması başlamıştı.

Tatlıses, Doğtaş firmasının çalışmaları zamanında tamamlayamadığını ileri sürerken Doğtaş firması da tüm çalışmaları zamanında yaptıklarını belirterek, 3 milyon YTL alacakları olduğunu iddia etmişti.

Daha sonra İbrahim Tatlıses, işlerin geç teslim edildiğini ileri sürerek Doğtaş firmasına verdiği beş çekin bedelini ödememişti.

Yaklaşık iki yıldır devam eden mahkemenin ardından Doğtaş, Kuşadası 2. İcra Dairesi'ne başvurarak 3 milyon YTL tutarındaki alacağının karşılığı olarak İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki dört yıldızlı Tatlıses Oteli'ne haciz koydurdu.

Doğtaş, paranın ödenmemesi durumunda icra dairesinden Tatlıses'e ait otelin satışını talep etti.

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası