SunExpress, Pazar günleri 29 YTL

SunExpress, yolcularına hesaplı uçuş fırsatı sağlayacak "Pazar Güneşi" adlı yeni bir kampanya ile yolcuları 29 YTL'ye uçarma kampanyası başlattı

İSTANBUL -SunExpress, yolcularına hesaplı uçuş fırsatı sağlayacak "Pazar Güneşi" adlı yeni bir kampanya başlattı. 29 Mart 2008 tarihine kadar yapılacak tüm iç hat uçuşlarında geçerli olacak kampanyada, yalnızca pazar günleri satışa sunulacak toplam 29 bin adet bilet vergiler dahil hizmet bedeli hariç 29 YTL'den alınabilecek.

SunExpress'ten yapılan açıklamada, biletler, SunExpress'in www.sunexpress.com.tr adresli sitesinden ve 444 0 797 nolu Çağrı Merkezi'nden satışa sunulacağı belirtildi. Biletlerin satılacağı saat aralığı, her hafta cuma günü internet sitesi üzerinden duyurulacağının ifade edildiği açıklamada, bu pazar günü başlayacak kampanya dahilinde satılan biletlerde iptal ve değişiklik yapılamayacağı bildirildi.

 

SunExpress, iç hatlarda İzmir'den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van'a, Antalya'dan da Adana, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Trabzon ve Van'a tarifeli seferler düzenliyor. Ayrıca Diyarbakır ve Bursa arasında da karşılıklı uçuşlar gerçekleştiriyor.

Manşetler

Yeşil gelecek için L'Étape Türkiiye ile pedallar çevrilecek
Turizmde Türk Bayraklı Gemilere İhtiyacımız Var!
TAV, Almatı Havalimanı'nda  Extime Lounge'u hizmete açtı
Galataport İstanbul, Cumhuriyeti kutlamaya hazırlanıyor
Kuşadası'nda Sokak Festivali coşkusu yaşandı
Kültür Yolu Festivali 2-10 Kasım'da Antalya ev sahipliği yapacak
43 dünya güzeline Kemer Turizm Destinasyonu tanıtıldı
Alman turistler Lyrbe antik kenti pedal çevirerek geziyor
TÜRSAB'ın araç plaka uygulaması tarihe karıştı
AB, sınır kontrolünde yeni elektronik sistemi (yine) erteledi