SKY Airlines'dan Noel sürpizi

SKY Airlines, tüm dünya için önemli bir ritüel haline gelen Noel'de yolcularını "Noel Anne" ve güne özel hazırlanan şeker paketleri, hediyeler ve süslemeler ile karşıladı.

ANTALYA-SKY Airlines, tüm dünya için önemli bir ritüel haline gelen Noel'de yolcularını "Noel Anne" ve güne özel hazırlanan şeker paketleri, hediyeler ve süslemeler ile karşıladı.

 

Uçağa binişlerinden itibaren kendilerine hizmet eden "Noel Anne" ve dağıttığı hediyeleri şaşkınlıkla karşılayan SKY Airlines'ın misafirleri, memnuniyetlerini dile getirirken Noel anne ve kabin ekibi ile birlikte fotoğraf çektirerek gülümseyen yüzlerle uçuşlarına devam etti.

 



SKY Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü hizmet kalitesi, uçuş emniyeti ve eğitime verdiği önemle faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda ilkelere imza atan Türk Sivil Havacılığı'nın önder kuruluşu olmayı ve uluslararası marka olmak için hizmet kalitesiyle dünya pazarında ilk sıraya yerleşmeyi amaç edinmiş olarak çalışmalarını sürdüren SKY Airlines Ailesi olarak tüm dünyanın yeni yılını kutlayarak güven ve huzur dolu bir gelecek için tüm bireylerin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini bildirdi.

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası