Ruslar Her Şey Dahil Sistemi'nde tatili seviyor

Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Andrey Baranov,'' Rusya'da orta gelir ve alt gelir grubu Ruslar son 20 yıl içinde Antalya'da tatil yapmayı içselleştirdi. Ruslar dünyada 20 ülkede tatil yapıyor.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
SİDE-MANAVGAT/ANTALYA -
Rus turizmci Andrey Baranov, 2024 turizm sezonu bitimindede Antalya'ya en fazla turist gönderen ülkeler arasın da birinci olan ülkenin Rusya olacağını söyledi.Rusların 1995 yılından bu yana Antalya'da düzenli tatil yapma alışkanlığı olduğunu vurgulayan Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Andrey Baranov,'' Rusya'da orta gelir ve alt gelir grubu Ruslar son 20 yıl içinde Antalya'da tatil yapmayı içselleştirdi. Ruslar dünyada 20 ülkede tatil yapıyor.

 Rus Turizmci Andrey Baranov, '' Ruslar Antalya'da Her Şey Dahil Sistemi konseptinde tatil yapmayı çok seviyor. Konsepti Antalya otelleri Yunan otellerine göre daha fazla artısı var. Buda daha cazip hale getiriyor.'' dedi. 

Zengin turistler ise Türkiye'de ve bazı ülkelerde var olan her şey dahil sistemi konsepti dışında tatillerini yapıyor. Antalya'ya son 3 yıl içinde gelen turist sırlamasında birinci olan millet Ruslar oluyor. Bundan 10 yıl önce Almanlar açık ara önde oluyorlardı.Orta ve alt gelir sahibi Ruslar Antalya'da Her Şey Dahil Sistemi'nde tatil yapmayı çok seviyor. Aynı zamanda Antalya'daki beş yıldızlı oteller Her Şey Dahil Sistemi'nde hizmet vermede Yunanistan, İtalya ve İspanya Ya göre çok önde. Ruslar konsept dahilinde otellerin açık büfe meyve ve yemeklerini çok seviyor. Aynı durumu Yunanistan'da göremediği için tercihleri Türkiye'de Antalya oluyor. Olmaya da devam edecek.'' ifadesinde bulundu.

Manşetler

AB, sınır kontrolünde yeni elektronik sistemi (yine) erteledi
Türkiye ile Almanya Arasındaki döner kavgası
100 yaşını geçenlerin tükettiği 4 besin bulundu
Lüks markalar tarihi eserleri ele geçiriyor
Antalya’da HES projesi turizme ve doğaya zarar verecek
Daron Acemoğlu Nobel Ekonomi Ödülü’ne layık görüldü
Dünya liderlerinin şeflerini Barilla buluşturdu
Rezervasyon dolandırıcılığıyla turistler soyuldu
Ruslar Her Şey Dahil Sistemi'nde tatili seviyor
Norveç Prensesi balayı tatili için Bodrum'da