Radisson Blu İstanbul'a yeni müdür

Radisson Blu Conference & Airport Istanbul'a "2014 Adversity Award" ödüllü Genel Müdür olarak Erdem Bilgin, Aralık atandı

İSTANBUL- Radisson Blu Conference & Airport Istanbul'a Genel Müdür olarak Erdem Bilgin, Aralık atandı. Otelcilik sektöründe iş hayatına 1988 yılında başlayan Erdem Bilgin, Ege Üniversitesi Otel Yöneticiliği ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olduktan sonra Cornell Üniversitesi'nde farklı sertifika programlarını tamamladı. Swissotel İstanbul ve Conrad İstanbul'da yöneticilik yapan Bilgin, 2005 yılından itibaren, Carlson Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu Bosphorus'ta, sırasıyla Ön Büro ve Gelirler Müdürü, Odalar Bölümü Direktörü ve Genel Müdür Yardımcısı görevlerini sürdürdü.
Kariyerine 2010 yılından itibaren yurtdışında, Radisson Blu Tiflis ve Radisson Blu Batum'da Genel Müdür Yardımcısı olarak devam eden Bilgin, 2011 yılında Park Inn by Radisson Ekaterinburg'ta Genel Müdür olarak görev aldı. 2013 yılında ise Park Inn by Radisson Donetsk'te Genel Müdürlük görevini üstlenen Bilgin'in oteli bu süreçte, Carlson Rezidor Hotel Group tarafından "2014 Adversity Award" ile ödüllendirildi. Bilgin, Aralık 2014'te Radisson Blu Conference & Airport Istanbul'a Genel Müdür olarak atandı.

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası