Putin, sadece Kiev'i değil Antalya'da yaşamı da bombaladı

Turizmci Ali İhsan Kılınç: Putin sadece Ukrayna'nın başkenti Kiev'e bombalamadı. Antalya'nın turizmini, tarımını ve ticaretini ve yaşamını da bombaladı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya-
Milli Yol Partisi (MYP) Antalya Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç,  Türk lurası değer kaybediunce yabancı turist 3 bin kilometreden gelip Manavgat-Side'de rahatça tatil yapabiliyor. Ancak Türk Lirası'nın Dolar ve Euro karşısında değer kaybetmesi nedeniyle geçim sıkıntısına giren vatandaşımız tedavi için hastaneye gidemeyecek hale geldi.

MYP İlçe Başkanı turizmci Ali İhsan Kılınç," Norveçli, İsveçli, Finlandiyalı ve Danimarkalı  bir turist 3 bin kilometreden rahat bir şekilde tatile gelebiliyor. ve krallar gibiyaşıro. Ancak Manavgatlı vatadaşımız ekonomik sıkıntı içinde olduğu için  tedavi için hastaneye bile gidemez oldu Son petrol zammı ile Manavgat- Antalya arası ulaşım maliyeti 40 lira oldu. Bu durumda insanlar tidavi için hastaneye nasıl gidecek" dedi.
Turizmci Ali İhsan Kılınç, "Putin sadece Ukrayna'nın başkenti Kiev'e bombalamadı. Antalya'nın turizmini, tarımını ve ticaretini ve yaşamını da bombaladı" dedi.

Manşetler

Endonezya, Cumhuriyet Bayramı'nın 79’cu yılını kutladı
Efes Antik Kenti'nde Gece Müzeciliği konserlerinin ilki başlıyor
Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor