POYD İstanbul harekete geçti

POYD İstanbul’da tüm üyelerin dahil olacağı çalışma alanının genişletilmesine , paylaşımcı bir yönetim modeline karar verildi

İSTANBUL- Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği –POYD İstanbul Bölge Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımı yaptı. Toplantıda POYD İstanbul'un daha iyi tanınmasını sağlamak ve hep birlikte daha güçlü olabilmek hedeflenerek paylaşımcı yönetim modeline karar verildi.

TÜM ÜYELER İLE PAYLAŞIMCI YÖNETİM MODELİ
POYD İstanbul üyelerinin çalışmalarına katkı olması için İstanbul’da üst düzey kamu ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleri yapılması planlandı. POYD İstanbul’da farklı bir anlayış geliştirildi. Buna göre komite gruplarına POYD İstanbul’da tüm üyelerin dahil olacağı çalışma alanının genişletilmesine , paylaşımcı bir yönetim modeline karar verildi.

GÖREV DAĞILIMI
Suadiye Oteli’nde Genel Müdürü Murat Yumak’ın ev sahipliğinde yapılan POYD İstanbul Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı şöyle gerçekleşti:
Alican Aksu, Başkan
Murat Yumak, Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili
Sevda Yılgaz / Alican Aksu - Medya ve Sosyal İlişkiler
Uygar Koçaş / Murat Yumak - Dış İlişkiler
İhsan Turkus/Ziya Cihan/Ergun Demiray, Eğitim ve İnsan Kaynakları
Nadir Nadakal / Bülent Hasanreisoğlu, Saymanlık
Mert Okan / Ziya Cihan, Üye Geliştirme ve Sponsorluk
Bülent Hasanreisoğlu, Genel Sekreterlik

ZİYARETLER YAPILACAK
Programa göre POYD İstanbul’un tanıtım ve işbirliği ziyaretlerinin Valilik, Belediye Başkanlığı ve bölgelerin belediye başkanları, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü , Emniyet Müdürlüğü, TUROB, TÜROFED, TÜRSAB, TYD gibi turizm sektörünün sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere ilgili tüm kuruluşların ziyaretleri yapılacak.

EĞITIM VE PERSONEL ÖN PLANA ALıNDı
Toplantıda belediyeler, üniversiteler ve meslek yüksek okulları ile işbirliği kurulacak. Çeşitli fonların desteğiyle otellere personel yetiştirme, eğitim verme, sertifika programları düzenleme, istihdamı artırma gibi konular benimsendi.
Bir sonraki toplantıda daha somut adımlar atmak üzere üye sayısını arttırmak ve sponsorluklar ile güçlenme ana hedef olarak belirlendi .

16 KASIM’DA BÜYÜK BULUŞMA
POYD İstanbul üyelerinin bir araya geleceği genel toplantısının 16 Kasım 2015 günü yemekli bir toplantı şeklinde olacağı, yer ve kesin zaman bildiriminin ise ilerleyen günlerde yapılacağına karar verildi.
 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler