Polly Pocket'ın çanta Airbnb'sine girer misiniz?

Polly Pocket'ın Airbnb'de rezervasyon talepleri 21 Ağustos'ta açılacak ve 12-14 Eylül tarihleri ​​arasında tek gecelik konaklamalar için 28 Ağustos'a kadar devam edecek.

MASSACHUSETTS, LITTLETON - Polly Pocket misafirleri çanta gibi 42 ft boyunda, 'muhteşem ve eğlenceli' dünyasına 'taşınacaklar' Misafirler rahatça uyuyabilecekleri, içinde devasa atıştırmalık buzdolabı ve bebek kıyafetleriyle dolu bir gardırop bulunan Airbnb'de ağırlanıyor. Massachusetts, Littleton'da yer alan Polly Pocket'ın Airbnb'de rezervasyon talepleri 21 Ağustos'ta açılacak ve 12-14 Eylül tarihleri​​arasında tek gecelik konaklamalar için 28 Ağustos'a kadar devam edecek. Ancak konaklama fırsatını kaçırırsanız endişelenmeyin. Polly'nin evi ayrıca 16 Eylül - 6 Ekim tarihleri ​​arasında 12 kişiye kadar günlük ziyaret için açık olacak. Günlük geziler Airbnb üzerinden rezerve edilebiliyor. Polly'nin evi sadece dört gecelik misafir kapasitesine sahip ve kişi başı ücreti 89 dolar (70 sterlin).

Polly Pocket 35. yıl dönümünü kutlamak amacıyla Airbnb’de, misafirlere Polly Pocket'ın kompakt evinin gerçek boyutlardaki bir versiyonunda bir gecelik konaklama rezervasyonu yapma şansı sunuyor .

'Polly'nin dünyasına adım atma' şansı yakalayan şanslı konuklar, 'ikonik kompaktın her köşesini keşfetme' şansına sahip olacak ve hatta 'birkaç gizli sürpriz' bile olacak. Polly, 'Doğum günümü en destansı anlaşmamda kutlamak için beni ziyaret etmenizi ve bana yardım etmenizi sabırsızlıkla bekliyorum' diyor.

Misafirler 'Polly'nin makyaj masasında hazırlanabilirler' ve evet - 'basmalı tırnaklar' ve kelebek tokalar da var. Ayrıca 'her 90'lı çocuğun istediği' atıştırmalıklarla dolu bir 'retro buzdolabı' da var.

Polly'nin gardırobu incelemeye açık ve onun en 'ikonik geri dönüş görünümlerinden' bazılarını içeriyor, ayrıca tılsımlı bilezikler yapma şansı da var. Uyumaya hazır olduğunuzda, yıldızların altında uykuya dalmak için gerçek boyutlardaki Action Park Çadırına gidin. Konuklar ayrıca burada görülen kompakt Polly'nin çekyatında da uyuyabilirler. Gece olduğunda Polly'nin çekyatında uyuyun ya da gerçek boyutlardaki Action Park Çadırına giderek yıldızların altında uyuyun. Ancak umutlu konuklar, Polly'nin kompakt evinde konaklamak için yalnızca üç şans olduğunu unutmamalıdır. Benzersiz Airbnb yalnızca 12-14 Eylül tarihleri ​​arasında gecelik konaklamalar için açıktır.

Manşetler

Fed, faizi yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti
AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir
Swiss Days İstanbul'da 'Gelecekteki Yolunuzu Tasarlayın'
İstanbul-Ankara arasına daha hızlı tren geliyor
The Times'ın en iyi plaj tatili listesinde Fethiye yer aldı
Corendon Airlines, İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor
Hititlerden mağarası koah’a şifa olacak
Samsun’un en büyük tatil köyü geliyor
Ünlü hamburger devi BurgerFi iflas bayrağını çekti
Guext'te CoffeeXperience usta baristaları belgelendiricek