Palmabeach, gençlik sunuyor

Palmabeach; sonsuzluğa uzanan deniz manzarası, göz alıcı tropik bitki örtüsü, beyaz ince kum sahili ve cabanaları ile doğa ve konfor düşkünlerine sesleniyor.

BODRUM- Palmabeach; sonsuzluğa uzanan deniz manzarası, göz alıcı tropik bitki örtüsü, beyaz ince kum sahili ve cabanaları ile doğa ve konfor düşkünlerine sesleniyor. Ahtapot tandırdan odun fırını pidelere, kabuklu deniz mahsüllü makarnalardan, Akdeniz mutfağının nadide peynir ve salata çeşitlerine kadar Türk, İtalyan, Meksika mutfağından seçilen özel tatları tamamen yenilenen servis anlayışı ve kadrosuyla titizlikle sunuyor. Sıradışı sporları, cabana masajları ve plaj partileri de günün farklı saatlerine canlılık katan aktiviteler arasında yer alıyor.





Aileler, romantik çiftler, gençler, kendisi ile baş başa kalmak isteyenler için ideal bir ortam sunan Palmabeach; doğal güzelliklerin korunduğu berrak koyu, beyaz ince kum plajı, konforlu özel güneşlenme alanları, zengin menüsü ve Ramazan süresince menüsüne eklenen alkolsüz kokteyl alternatifleri ile de öne çıkıyor. Akşam üstü plaj partileri; gençler ve genç kalmak isteyenler için enerji dolu renkli bir ortam sunuyor.



Plaja ve çocuk havuzuna yakın konumda bulunan Kindercare merkezi; çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir ortam sağlıyor. Hemen yanında yer alan snack bar; enerji ihtiyacını karşılamak ve lezzetli atıştırmalıklar için pek çok seçenek sunuyor. Kindercare merkezine bir refakatçi ile çocuğunu teslim eden ebeveynler; çocukları yaşıtlarıyla eğlenirken ve keşifler yaparken, kendilerine zaman ayırarak rahatça güneşlenebilir, cabana veya otelin spasında kişiye özel bakım ve masaj hizmetlerinden faydalanabilirler. Ayrıca, Temmuz-Ağustos aylarında ESPA plaj cabanasında çiftlere ‘couple masajları’ da yapılıyor.





Palmalife Bodrum Resort& Spa’da gün boyu uygulanabilecek özel spa kürleri & kişiye özel fitness programları; vucut şekillendirici bakımlar tatil yaparken aynı zamanda fit bir görünüm kazanmaya ve onu muhafaza etmeye de yardımcı oluyor.



Yenilenen dekorasyonu ile gün batımına karşı konumlanan restoranı Sunset; bu sene ekibe dahil olan İtalyan aşçısının da etkisiyle dünya ve Akdeniz mutfağından eşsiz seçenekler sunuyor.

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası