Otelciden 100 öğrenciye burs

Antalya'da oteller zincirinin sahibi Zonguldaklı İşadamı Arslan Zeki Demirci, 100 ilköğretim öğrencisi için eğitim hayatları bitene kadar burs projesi başlattı.

ZONGULDAK -İşadamı Arslan Zeki Demirci, 100 ilköğretim öğrencisi için eğitim hayatları tamamlanıncaya kadar sürecek burs projesi başlattı.

Antalya'da oteller zincirinin sahibi Zonguldaklı işadamı Arslan Zeki Demirci'nin desteğiyle üniversite eğitimleri tamamlanıncaya kadar burs verilecek 100 öğrenciye, banka hesap cüzdanı dağıtıldı. Banka cüzdanlarının verilmesi için polisevinde tören düzenlendi.




Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Demirci'nin Antalya'da yaşamasına rağmen kentle bağlarını koparmadığını, ekonomik, sosyal ve eğitim alanında da desteğini sürdürmesinin herkese örnek olmasını istedi. Proje kapsamında Demirci'nin 100 başarılı öğrenciye 100 YTL burs vereceğini belirten Vali Erkmen, "Katkının az ya da çok olması önemli değil. Eğitime verilen destek bizleri çok mutlu ediyor. Burs sayesinde öğrencilerimiz üniversite eğitimleri de dahil olmak üzere bu katkıdan yararlanacaklar. Böyle yararlı projelerin devam etmesini diliyorum. Öğrencilerimize de büyük görevler düşüyor. Gelecekte iyi mevkilere gelmek için inşallah eğitimlerini başarıyla sürdürecekler." dedi.

Önce doğduğu yere sahip çıkmak istediğini kaydeden işadamı Arslan Zeki Demirci de "Zonguldak'tan 1986 yılında ayrıldım. Zonguldak her zaman gözümde tüttü. Öğrenci sayısını 5 bine çıkartmak en büyük hedefim. Allah bana inşallah bu günleri de nasip eder." diye konuştu.

Vali Erkmen, hayırsever işadamını kentin eğitimine katkılarından dolayı teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler