Otel müdürlerine 50 bin dolar

Hotel Linkage, 500’den fazla turizm profesyoneline gönderdiği 50 bin dolar değerinde mektuplarla farklı bir kampanyaya imza attı

İSTANBUL-İstanbul Şehir Üniversitesi Incubacity bünyesinde bulunan Hotel Linkage, 500’den fazla turizm profesyoneline gönderdiği 50 bin dolar değerinde mektuplarla farklı bir kampanyaya imza attı. Otellere online kanalları en iyi şekilde kullanmaları konusunda destek sağlayan Hotel Linkage, içinde gerçek 1 dolar ve 99 dolarlık hediye çekleri bulunan mektuplarıyla konuya dikkat çekmeyi başardı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bulunan otellere gönderilen zarfların içinde bulunan tek cümlelik notlar ve dolarlar karşısında şaşkınlığını gizlemeyen otel müdürleri konuyu sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

İstanbul Şehir Üniversitesi kuluçka merkezi Incuba.city ve EIF’nin 30 milyon euroluk fonunda yatırımcı olan ŞEHİR Teknoloji Transfer Ofisi ortaklığı ve desteğiyle kurulmuş olan ve 360° online kanal yönetimi ve teknoloji çözümleri sunarak otellerin online satışlarını arttıran teknoloji danışmanlık firması Hotel Linkage, farklı kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Tüm dünyada yoğun olarak kullanılan online kanal yönetimi teknolojilerinin yaygınlaştırılmasını ve bu sayede otellerin gelirlerinde ciddi artışlar sağlamasını hedefleyen Hotel Linkage, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bulunan 500’ün üzerinde otele içinde gerçek 1 dolar bulunan mektuplar gönderek otelcileri şaşırttı.



GELEN MEKTUPLAR OTELCILERI GÜLDÜRDÜ
Kampanya kapsamında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan 500’den fazla otel müdürünün ismine içinde gerçek 1dolarlık banknot ve 99 dolar değerinde hediye çeki bulunan zarflar gönderen Hotel Linkage, toplam değeri 50 bin doları bulan “Dolarcıklar” adlı ilginç kampanya ile konu hakkında farkındalık yaratmayı başardı. “Değerli Dostum, otelinin bu yeşillerden daha fazla kazanmasını istiyorsan beni ara” notlu mektupları alan otel müdürleri, deneyimlerini çeşitli sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşmaya devam ediyorlar.

“BU DOLARLARıN BINLERCESINI KAZANABILIRSINIZ”
Dolarcıklar kampanyasıyla, otelcilere “Eğer bu teknolojileri doğru olarak kullanıp, bu teknolojilere uyum sağlayabilirseniz, size yolladığımız bir dolarlar gibi binlercesini kazanabilirsiniz.” mesajını vermeyi hedefleyen Hotel Linkage, Web sitesi, Booking Engine, Channel Manager, Revenue Management Systems ve Rate Shopper gibi sektörün merak edilen teknolojilerinin içeriği ve yöntemleri hakkında vereceği eğitimlerle satış gelirlerinde de ciddi artışlar sağlamayı öngörüyor.
Kurulduğu günden itibaren “Hotel Linkage Üniversitelerde”, “Hotel Linkage Online Kanal Yönetim Teknolojileri Buluşması”, “Hotel Linkage Academy” gibi birçok etkinlikle yüzlerce otelcilik profesyoneline ve öğrencisine online satışları arttırmanın yollarını anlatan Hotel Linkage farkındalık yaratmaya devam ediyor.
 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler