Öger'den, KKTC için özel katalog

Öger Tours, KKTC için 36 sayfa 20 bin adet özel katalog bastırdı.Katalogda, KKTC ile ilgili tanıtıcı bilgiler ve çalıştığımız otellerle ilgili detaylar var" dedi.

İSTANBUL-Bu yıl KKTC'ye özel önem verdiklerine belirten Öger Tours Türkiye Genel Müdürü Recep Yavuz, "KKTC'yi daha iyi tanıtmak ve daha fazla turist getirmek için özel katalog bastırdık. 36 sayfalık KKTC kataloğundan 20 bin adet basıldı. Katalogda, KKTC ile ilgili tanıtıcı bilgiler ve çalıştığımız otellerle ilgili detaylar var" dedi.

 

Avrupa'dan KKTC'ye direkt uçuşlar yapılamadığına da dikkat çeken Yavuz, Almanya-İstanbul-Lefkoşa uçuşları Nisan ayından itibaren başlayacak. Turistin durumuna göre Almanya-İzmir-Lefkoşa uçuşları da konabilir" yorumunu yaptı.

 

Yavuz ‘2008 yılında Almanya'dan KKTC'ye 5 bin turist getirmeyi hedefliyoruz. KKTC Hava yolları ile Almanya'nın 7 büyük kentinden İstanbul'a uçulacak. İstanbul'dan da KKTC'ye gidilecek. Öger Tour olarak 2000 yıllarında 20 bin civarında turist taşıyorduk. Ancak Türkiye ile Yunanistan arasında zaman zaman yaşanan krizler KKTC turizmini etkiledi. Son zamanlarda iki ülke arasında iyi ilişkiler var. Bu iyi ilişkiler KKTC'ye olumlu yansıyacaktır. Asıl hedefimiz gelecek yıllarda 20 bin turisti KKTC'ye taşımaktır" diye konuştu.

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler