Nürnberg Başkonsolosu daveti

Schwabach kentinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Nürnberg Başkonsolosu Mehmet Selim Kartal Kemer heyetine evinde bir yemek verdi.

SCHWABACH- Kemer’in kardeş şehri olan Almanya’nın Schwabach kentinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Nürnberg Başkonsolosu Mehmet Selim Kartal Kemer heyetine evinde bir yemek verdi.



Yemeğe Schwabach Büyükşehir Belediye Başkanı Hartvig Reiman, Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer Emniyet Müdürlüğü Komiseri Fatih Köle, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici ve meclis üyesi Binnaz Kum, Kardeş şehir komite başkanı Ayşe Bıyık, Nürnberg-Antalya Kardeş Şehir Komite Başkanı İsmail Baloğlu ile Kemer heyeti katıldı.Eşi Banu Kartal ile çok sıcak bir akşam yaşatan Başkonsolos Mehmet Selim Kartal, Kemer’li heyeti evlerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,” Kardeşlik 10. yılını doldurdu. İnşallah gelecek yıllarda 20. yıllarda da bu güzellikleri hep birlikte kutlarız.” Dedi.




Kardeş Şehir Komite Başkanı Ayşe Bıyık ile Komite Başkan Yardımcısı Günter Rochenbacher altın kalpten yapılmış olan bir plaketi, destek ve katkılarından dolay Başkonsolos Kartal’a verdiler. Gece Türk yemeklerinden oluşan bir menüden oluşurken, gece sonunda tüm misafirler Nürnberg Başkonsolosu Mehmet Selim Kartal ve eşine teşekkürlerini sundular.


Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler