Nilüfer Turizm kampanyasına ilgi

Nilüfer Turizm, 8 aydır geliştirilen ve sektöründe ilk kez kullanılan bir yazılım sayesinde form doldurmadan, kart taşımadan, ekstra indirim ve sürprizler sunuyor.

BURSA -Nilüfer Turizm, 8 aydır geliştirilen ve sektöründe ilk kez kullanılan bir yazılım sayesinde form doldurmadan, kart taşımadan, sadece bir mesajla artı bilet üyesi olan yolcularına ekstra indirim ve sürprizler sunuyor.

Nilüfer Turizm, yeni geliştirdiği bir yazılımı devreye aldı. 8 aydır üzerinde çalışılan ve karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe ilk kez kullanılan bu yazılım sayesinde form doldurmadan, kart taşımadan, sadece bir mesajla üye olunan artı bilet sistemi sayesinde yolculara hem indirim, hem sürprizler sunuluyor.

Yeni kampanya hakkında bilgi veren Genel Müdür Şerif Eren, "Her zaman olduğu gibi, teknolojide gelinen son nokta olmayı tercih ettik. Aylarca süren bir ekip çalışması sonunda gene sektörümüzde ilk uygulamaları başlattık. Sayfalarca form doldurmalar, kartım gelmedi diye yakınmalar, kartımı kaybettim, şifremi unuttum sıkıntısı artık mazide kaldı. Cep telefonuyla tek bir SMS gönderilerek istenilen yerde, birkaç saniye içinde üye olunabilen sistemde Artibilet.com üzerinden puanlar izlenebilecek. Bilet alırken sadece telefon numarasının son dört hanesinin hatırlanması yeterli olacak." diye konuştu.

Dünyanın en büyük şirketlerinin gündeminin birinci maddesinde yer alan bir konuyu, CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi konusunda Nilüfer Turizm'e özel geliştirilen bir yazılımın 'artı bilet' e entegre edildiğini anlatan Eren, "Konuklarımız, sadece indirim almakla kalmayacak. Tüm yolcularımızı izleyecek, sadık müşterilerimize çeşitli ekstra avantajlar sunacağız. Nilüfer Turizm'in konuklarıyla kuracağı bire bir iletişimin, firmamız kadar sektöre de katkısı olacağını düşünüyorum" dedi

Ulusal ve yerel medyada ciddi bütçeli bir reklam kampanyasıyla tanıtılan 'artı bilet' uygulamasına beklentilerinin üzerinde bir ilgi olduğunu belirten Eren, günde ortalama 3 binin üzerinde üye alındığını, belirlenen hedeflerin ilk günlerde aşıldığını ifade etti.

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler