neredennereye.com havayolunda

15 yılı aşkın zamandır ulaşımda en doğru ve ekonomik bilet seçeneklerine yer veren neredennereye.com, havayolu ulaşımına da açıldı!

İSTANBUL- Türkiye’de 15 yılı aşkın zamandır turizm ve seyahat için online bir ulaşım rehberi sunan neredennereye.com artık havayolu ulaşımına da açıldı. Kullanıcıları için hizmet yelpazesini genişleten neredennereye.com, 800’den fazla uçak firmasının biletine ulaşmak, karşılaştırma yapmak ve havada en uygun biletlere ulaşabilmenin yeni rehberi oldu.

neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, bugüne kadar ulaşımda en iyi fiyat garantisi ve internette güvenli alışveriş ayrıcalığını sunan neredennereye.com’un uçak biletleriyle ilgili yeni hizmetinin başlamasıyla birlikte yeni bir döneme girildiğini söyledi.
neredennereye.com’un yaygın ulaşım şirket ağı, hızlı ve güvenilir ekonomik bilet avantajlarını müşterileriyle buluşturarak çağın önceliklerini yakalamayı hedeflediğini anlatan Erol Demirtaş, “Ulaşımda kolay bilet alımında öncü olan neredennereye.com’da bugüne kadar Ulusoy, Metro, Varan gibi 90’ı aşkın otobüs firmasının otobüs biletlerinin alımına imkan tanındı. Bundan sonra ilave olarak THY, Atlas Jet, Lufthansa, Airfrance, British Airways, KLM, Sun Express, Anadolu Jet, Borajet gibi havayolu şirketlerinin uçak biletlerine de kolayca ulaşılabilecek. Şimdi en seçkin uçak şirketleriyle dünyanın herhangi bir yerine ulaşmak amacıyla, günün hangi saati olursa olsun neredennereye.com’u ziyaret edenler için ayrıcalıklı bir dönem başladı” dedi.

neredennereye.com’da kullanıcılar belirttikleri tarih aralığında en uygun bilete ulaşabiliyor. Ayrıca iptal edilebilen biletlerde iade imkanı da sunuluyor.
neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, kullanıcıların uçuş seferlerinin güncellenen iletişim bilgileri, güzergah, kalkış ve varış saatleri, fiyat ve kampanya bilgilerinden anında haberdar olabildiğini de açıkladı. Erol Demirtaş, “Otobüs bileti, uçak rezervasyonlarınızı yaparken kullandığınız kişisel bilgileriniz, sitemizin alt yapısında mevcut olan SSL güvenlik sertifikası ile korunmaktadır. Firmalardan bağımsız bir ulaşım rehberi ve arama motoru gibi işleyen sistemimizde on-line otobüs bileti, on-line uçak bileti almak çok kolay, kendinize uygun ulaşım seçenekleriniz için neredennereye.com’dan alacağınız bir bilet ile yepyeni bir dünyaya yolculuğun ilk adımını atacaksınız.” diye konuştu.

neredennereye.com Hakkında
Kolay ve hızlı bilet almanın güvenli adresi neredennereye.com 1999 yılında kuruldu. On-line bilet satışı konusunda ilk ve öncü vizyonunu yıllar içerisinde geliştirerek, otobüs, uçak ve tren bileti satın alırken yaşanan zorluk ve sıkıntıları, internet üzerinden alışveriş keyfine dönüştürdü.
Yıllar içerisinde artan tecrübesi, gelişen teknolojik alt yapısı ve uzman kadrosu ile hız çağını yakalayarak, internetten güvenli, hızlı ve ekonomik bilet almanızın en kolay yolu haline geldi.
neredennereye.com yaygın ulaşım şirketi ağı, hızlı ve güvenilir ekonomik bilet avantajlarını siz değerli müşterilerimizle buluşturarak çağın önceliklerini yakalamayı hedeflemektedir.
Ulaşımda kolay bilet almanın öncüsü neredennereye.com dan bilet alma deneyimini yaşadığınızda Ulusoy, Metro, Varan gibi 90’ı aşkın otobüs firmasına ait otobüs biletlerine , THY, Atlas Jet, Onur Air gibi havayolları şirketlerinin uçak biletlerine kolayca ulaşabilirsiniz. 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler