Monako'da Bahar Festivali

Dünyanın en küçük ikinci bağımsız devleti olan Monako gezisinde Fransız Rivierası’ndaki iki özel kent Nice ve Monte Carlo’yu geziyoruz.

İSTANBUL- Bu yıl 30.yıldönümünü kutlayacak olan Monako Bahar Festivali sıradışı konserlere ev sahipliği yapan ve birçok festivalde rastlanmayan çok özel müzikal çeşitliliğe sahip bir konsepttedir.

Dünyanın en küçük ikinci bağımsız devleti olan Monako gezisinde Fransız Rivierası’ndaki iki özel kent Nice ve Monte Carlo’yu geziyoruz. 30.yıl kutlamaları ile Monako Bahar Festivali açılış konserlerine katılıp, ünlü şefler Sigiswald Kuijken ve Jean Deroyer’in performanslarını seyredip, sarayları, parkları, sahilleri dolaşıyoruz.



Monako gezisini daha da detaylandırırsak; önce Nice’e hareket ediyoruz. Yerel saat ile 14.00’da Nice’e varıp, şehrin belki de en güzel manzaralarından birinin görülebildiği Colline Şatosu Tepesi’nde mola veriyoruz. Monte Carlo’ya hareket edip, Okyanus Bilimleri Müzesi’nde Festival Açılış Konseri olan “Bach Saint John Passions” konserine katılıyoruz.

Bu eşsiz konser sonrası Monte Carlo Opera Binası’nı ziyaret ediyor, Augustus Zafer Anıtı’nın bulunduğu La Turbie’yi ve denizden 400 metre yükseklikteki tarihi Eze Mahalleri’ni geziyoruz. Üstelik Eze’de bir parfüm fabrikasını ziyaret ettikten sonra Grimaldi Forum’unda Bach ve Kuzey Ustaları Konseri’ne katılıyoruz. Gezimizin son ayağında Tekrar Nice’e dönüp dünyaca ünlü ressam Matisse’in Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra bu özel geziyi tamamlıyoruz.

FEST Travel’ın müziksever gezginler için tasarladığı bu özel geziyi kaçırmayın!

Monako Bahar Festivali / 20 - 23 Mart 2015 / 5.584 TL

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası