Miss Fashion TV Patricia Laufer

Miss Fashion TV Birincisi Polonyalı Patricia Laufer olurken, ikinci Venezuelalı Luna Ramos, üçüncü ise Ukraynalı Karina Zhironkino oldu.

Ünal Başusta- Türkiye Turizm


ANTALYA-Miss Fashion TV Birincisi yarışmaya Polonya’dan katılan Patricia Laufer olurken, ikinci Venezuela’yı temsil eden Luna Ramos,  üçüncü ise Ukrayna ‘dan Karina Zhironkino oldu. Miss Sungate Rusya’dan Olga Zarubina olurken, jüri özel ödülünü ise Estonya’dan Mailys Luigen kazandı.




Uluslararası moda kanalı Fashion TV tarafından gerçekleştirilen dünyanın en saygın ve önemli mankenlik yarışması Miss Fashion TV 2007 ile 8 Aralık Cumartesi gecesi tüm dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi. Moda dünyasının ilgiyle beklediği bu muhteşem organizasyon ile podyumların en iyi mankeni tüm dünyaya tanıtıldı.

 



Tüm dünyada 202 ülkeden yayınlanan Miss Fashion TV 2007 Final Gecesi; 60 ülkeden gelen birbirinden güzel ve yetenekli 60 genç kızın, kıyasıya mücadelesini milyonlarla paylaştı.

 

Miss Fashion TV Birincisi yarışmaya Polonya’dan katılan Patricia Laufer olurken, ikinci Venezuela’yı temsil eden Luna Ramos,  üçüncü ise Ukrayna ‘dan Karina Zhironkino oldu. Miss Sungate Rusya’dan Olga Zarubina olurken, jüri özel ödülünü ise Estonya’dan Mailys Luigen kazandı.

               



Bu özel geceye Sabancı ailesi, Osmanlı Hanedanı'nın İsviçre'de yaşayan mensuplarından Nilüfer Sultan, Revna-Yıldırım Demirören, Ralf Tezman, Oktay Kadayıfçı, Suzan-Turgut Toplusoy, Sibel-Ferruh Karakaşlı ve Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe gibi İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra dünyadan ve özellikle Moskova’dan birçok seçkin konuk davetli olarak katıldı. Geceyi yaklaşık 800 davetli ve otel müşterisi izledi.

 




Sunuculuğunu ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın ve Romanya Güzeli Tatianna Marinesco yaptığı yarışmanın jürisinde, Fashion TV adına MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Sungate Port Royal Oteli  adına Mirax Group Yönetim Kurulu Başkanı Maxim Temnikov, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Levent Demirel, Osmanlı Hanedanı mensuplarından Nilüfer Sultan, Fox TV Genel Müdür Yardımcısı Koray Altınsoy, Ünlü Modacılar Yıldırım Mayruk, Barbarossa ve Emel Acar, Fotoğraf Sanatçısı Zeynel Abidin ve Miss Fashion TV 2006 Birincisi Delila Softic yer aldı.

 



Miss Fashion TV Final Gecesi, ses ve ışık sistemlerinin yanı sıra teknik altyapısı, dekorasyonu ve sıra dışı büyüklükteki podyumu ile uzun süre adından söz ettirecek.

Gecenin özel davetlileri, koreografisini Yasin Soy’un yaptığı yarışmayı ve fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin’in güzellerle gerçekleştirdiği moda çekimlerini izleme imkanı buldular.

 



Türkiye’nin ünlü modacılarından 10 finaliste özel tasarım…

 

İlk elemeden sonra finale kalan 10 şanslı yarışmacı, Arzu Kaprol, Enci Teker, Cengiz Abazoğlu, Emel Acar, Erol Albayrak, Gamze Saraçoğlu, Dilek Hanif,  Cemil İpekçi, Hatice Gökçe, Özlem Süer ve Yıldırım Mayruk gibi ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan kostümleri podyumda sergileme şansına sahip oldular. Yarışmacıların kostümlerini süsleyen tüm aksesuarlar ise, Didem Çapa ve Roberto Bravo imzası taşıyordu. Yarışmada yer alan bikiniler ise Zeki Triko’nun özel koleksiyonuydu.

 

Dereceye giren ilk 5 güzele yaklaşık 100.000 USD değerinde para ödülü ve hediyeler verilirken, Sungate Port Royal güzeline ise birbirinden değerli fırsatlar sunulacak ve Sungate Port Royal villalarında 15 gün konaklama hediye edilecek. İlk beş güzel, Roberto Bravo’dan 50.000 USD değerinde takı, Phuket’te gerçekleşecek FTV Christmas partisine katılım ve Sungate Port Royal’de 1 hafta tatil kazandılar. Ayrıca, dereceye giren güzellere Emel Acar yarışma için özel olarak tasarladığı kostümleri hediye etti.

 



Yılın Süper Partisinde Süper Star Sahne Aldı…

 

Türk Pop Müziğinin Divası Ajda Pekkan’dan Sungate Port Royal’de Fashion TV’ye Özel Muhteşem Bir Konser…

 

Sesi, fiziği, farklı yorumu, sıra dışı kostümleri ve sahne şovlarıyla 7’den 70’e gönüllerde taht kuran pop müziğin tartışmasız süperstarı Ajda Pekkan, Miss Fashion TV 2007 için düzenlenen muhteşem final partisinde sahne aldı. Ev sahipliğini Türkiye’nin en seçkin tatil merkezi Sungate Port Royal’in üstlendiği partide süperstar, seçkin konuklara unutamayacakları bir müzik ziyafeti yaşattı. 

 

Miss Fashion TV Grand Final 2007 yarışmasının medya çalışmaları Senem Çapa Marketing Communications tarafından yürütülmektedir.

 

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler