Minik arkeologlar müzede

KidZania’nın en çok ilgi gören ünitelerinden biri olan Karaca Arkeoloji Müzesi’nde çocuklar, bir yandan da tarih hakkında bilgi sahibi oluyor.

İSTANBUL- Dünyada en hızlı büyüyen, sayısız ödül almış tek çocuk markası olan Keşif ve Eğlence Cumhuriyeti KidZania’daki Karaca Arkeoloji Müzesi’nde çocuklar tarihin perdesini aralıyor. 4-14 yaş arası çocuklara, farklı roller üstlenerek oynamalarına olanak veren, öğrenmeye yönelik gerçekçi bir çocuk dünyası KidZania’da çocuklar gerçek hayata hazırlanırken hem eğleniyor hem de öğreniyor.

KidZania’nın en çok ilgi gören ünitelerinden biri olan Karaca Arkeoloji Müzesi’nde çocuklar, bir yandan arkeolojik eser bulmanın heyecanını yaşarken bir yandan da tarih hakkında bilgi sahibi oluyor.
KidZania Karaca Arkeoloji Müzesi’nde çocuklar, önce Türkiye’nin tarihi ve kazı alanları hakkında genel bilgi alıyor. Kazı alanında buldukları eserleri temizleyen minik arkeologlar, ardından eserleri müze adına kaydediyor. Kayda alınan eserler müzede sergileniyor.
Çocuklarınızla birlikte KidZania Karaca Arkeoloji Müzesi’nde keyifli bir hafta sonu geçirebilir, tarihin sırlarının peşinden gidebilirsiniz…

KidZania Hakkında:
Teknolojiye bağlı olarak değişen yaşam şartlarının yeni kuşaklar üzerindeki etkisiyle özellikle son 10 yılda ivme kazanan, eğitim ve eğlenceyi bir arada sunduğu konsepti (edutainment) ile çocuk eğlence sektörünün yıldızı KidZania, ilk olarak 1999’da Mexico City’de kuruldu. Meksikalı girişimci Mr. Xavier Lopez Ancona tarafından kurulan KidZania, bugün dünyada 17 ülke ve 20 şehirde faaliyet gösteriyor.
 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası