MATSO Başkanı Güngör: Turizm herkesin hayatına dokunuyor

27 Eylül Dünya Turizm Günü ile ilgili açıklama yapan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ,''Manavgat Antalya'ya gelen turistin üçte birini ülkemize gelen turistin yüzde 18'ni ağırlıyor.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya-
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör,300 bin yatağın üzerinde kapasitesi ile konaklamada Türkiye turizminin en büyük destinasyonu olan Manavgat'ta turizmin herkesin hayatına dokunan bacasız sanayi olduğunu söyledi. 

27 Eylül Dünya Turizm Günü ile ilgili açıklama yapan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ,''Manavgat Antalya'ya gelen turistin üçte birini ülkemize gelen turistin yüzde 18'ni ağırlıyor. Manavgat turizm den ülke ekonomisine yıllık 5 milyon dolar döviz girdisi sağlıyor. Manavgat'ta  bacasız sanayi turizm sektörü  130 bin turizm elemanını istihdam ediyor.  Manavgat'ın 3 t'si var. Bunlar turizm, tarım ve ticaret. Başat sektör turizm. Turizm Manavgat'ta herkesin hayatına dokunan bir sektör.'' dedi.

Manavgat'ta turizm çeşitlendirilerek 6-7 aydan 12 aya yayılmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Seydi Tahsin Güngör,''Başta spor olmak üzere, kongre, sağlık ve eko turizm canlı tutularak yılın 365 günü turizm potansiyeli olan tek destinasyon Manavgat'' ifadesinde bulundu. 

Manşetler

Sıfır Atık, ekonomiye185 milyar TL geri kazandırdı
Hileli gıdalar anlık paylaşılacak... Tüketicilere sistemi açılıyor!
İzmir, Çeşme ve Kuşadası'na kruvaziyerle 744 bin yolcu geldi
Yorgancılar'dan 'körfez' çıkışı: İzmir körfezi değil, İzmir gölü
Türk basınının ‘kalitesi’: Güneri Cıvaoğlu vefat etti
Bentour'a yeni Kontrat & Yield Direktörü
Şişecam dünyanin en hafif cam viski şişesini üretti
Tokalaşma anıtı ve yazıtı 5 bin ziyaretçiyi ağırladı
AB'den Facebook'a 102 milyon dolarlık şifre cezası
Fettah Tamince: Tersane İstanbul 1.3 milyar doları aşacak