Kuoni ile Swiss işbirliği

İsviçre-Avusturya seyahat pazarındaki liderliğini Alman TUI'ye kaptıran İsviçre asıllı tur operatörü Kuoni ile İsviçre ulusal havayolları Swiss ile işbirliği kurdu.

ZURİH- İsviçre-Avusturya seyahat pazarının ikinci büyük tur operatörü olan Kuoni ile İsviçre ulusal havayolları Swiss International arasında stratejik işbirliği gerçekleştirildi.

İsviçre-Avusturya pazarındaki liderliğini TUI’ye kaptıran Kuoni, yeni stratejiler belirlemeye başladı. Kuoni'nin çatısı altında faaliyet gösteren Edelweiss Aİr, Swiss International'ın ortaklığının ardından yeniden şekillenecek. Bu program dâhilinde oluşacak yeni “Edelweiss Air” havayolu, Kuoni ve Swiss ortaklığında bağımsız bir havayolu haline gelecek.

Kuoni bu ortaklığa uygun olarak kendi seyahat programını Swiss.com üzerinden de pazarlayacak ve Edelweiss Air havayoluna daha az odaklanacak.

Bu şekilde her iki şirketin müşterileri daha geniş kapsamlı ortak bir ürün yelpazesinden faydalanabilecek ve her iki şirket kendi alanlarına daha da yoğunlaşabilecek.

Böylece müşteriler Swiss.com sitesinde otellerini, Edelweiss Air dahil uçuşlarını veya komple paket tatillerini satın alabilecek.

Kuoni Yönetim Kurulu Sözcüsü Max E. Katz, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:

“Bu yeni oluşumla birlikte asıl hedeflerimize yöneleceğiz. Kuoni gelecekte de uçak veya otel gibi tesis sahibi olmayı düşünmüyor. Biz, asıl işimiz olan organizasyon ve destinasyon yönetimine odaklanacağız ve bundan en çok müşterilerimiz kazanç sağlayacak.”

 

Manşetler

Türkiye AB'ye öncelikli meslekleri iletti
Salda Gölü, Dünya Jeolojik Miras Listesi'ne girdi
İngilizler: Hayatımızın en heyecan verici deneyimiydi
En turistik kent, Brugge'dan Airbnb'ye yasak hazırlığı
Pamukkale, yılın ilk 8 ayında 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı
Samsun'a ziyarette yüzde 50’ye varan artış yaşanıyor
Konaklama tercihlerini çevre dostu uygulamalar belirliyor
Çekya, aşırı turizme karşı Airbnb kısıtlamaları getiriyor
Gecelik oda fiyatı 1000 doların üzerinde olan oteller çoğaldı
THY’den indirimli bilet kampanyası