Konyalı Kanyon’da yılbaşı

Türk mutfağının geleneksel yemeklerini ve tatlarını kendi kalitesiyle sunan Konyalı Kanyon, yılbaşı akşamı arayanlar için güzel bir fırsat sunuyor

İSTANBUL- Türk mutfağının geleneksel yemeklerini ve tatlarını kendi kalitesiyle sunan Konyalı  Kanyon, yılbaşı akşamı keyifli ve huzurlu bir program arayanlar için güzel bir fırsat sunuyor. Kanun ve gitar ile icra edilen Türk ve dünya klasiklerinden oluşan canlı müziğiyle geceyi renklendiren Konyalı  Kanyon, yılbaşı menüsünde hindi dolmasını ve yılbaşı için tasarladığı “hindi sarmasını” misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 



Kayısı, badem ve antep fıstığı ile taşfırında pişirilen ve kestaneli iç pilav ile servis edilen hindi sarması, Konyalı  Kanyon’da yılbaşı menüsünün gözdesi. Menüsündeki klasik yemeklerin yanı sıra Türk mutfağının sevilen mezelerinden örnekler de sunan KONYALI Kanyon, Portakallı Baklava’yı da tatlı spesiyali olarak öneriyor. Şarap kavında yer alan özenle seçilmiş Anadolu ve dünya şaraplarını, Türk mutfağının seçkin örnekleriyle buluşturan Konyalı Kanyon, dostlarla yenilecek güzel bir yılbaşı yemeği için ideal.


Manşetler

WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler
Taş Devri'ne ait şaşırtıcı ritüellerin izleri bulundu