Kısmet Otel'de 'Briç Turnuvası

Briçe gönül verenlerin Karşıyaka Beşli Majör Kulübü üyeleri, Kuşadası Kısmet Otel'inde Ayşegül Erol'ün organize ettiği Briç Turnuvası'nda biraraya geldi.

İZMİR- Briçe gönül verenlerin oluşturduğu Karşıyaka Beşli Majör Kulübü üyeleri, Kuşadası Kısmet Otel'inde Ayşegül Erol'ün organize ettiği Briç Turnuvası'nda biraraya geldi. Çoğunlukla hanımların katıldığı briç maratonunda, kulüp üyeleri eşleriyle birlikte Antik Restoran'da keyifli bir gün geçirdi. Eğlence gece de sürdü.

 

Turnuvaya, Fatoş-Yalçın Temizocak, Ayşil-Sadri İşcimenler, Sevtap-Nuri Çayırlı, Mehmet-Banu Özdemir, İnci-Tümay Dağdelen, Prof.Dr.İhsan Erdamar ile eşi, Nilgün Temizel ve Seza Baran gibi tanınmış simalar da katıldı. Ünlü göz doktoru Nuri Matay ile eşi Serpil Matay, briç müsabakasına karı-koca katılan çiftler arasında yer aldı.

 

Briç oynayarak, beyin jimlastiği yapan briçözler, turnuva aralarında otel bahçesine çıkarak, beyinlerini dinlendirdi. Turnuvada, Hasan Tanrıverdi ile Süleyman Yılmaz birinciliği kazanırken, Fatoş Temizocak ile Neyra Gölcüoğlu ikinci, Esen Kayalar ile Aslı Kasırga üçüncü oldu.

 

Müsabaka sonrası otelin antik restorana inen beyin jimlastikçileri, Grup Nemenemin'in müziği eşliğinde dans ederek, doyasıya eğlendi. Briç oynayarak beyinleri yorulan kulüp üyeleri, bu kez de dans ederek yoruldu. Yılbaşı eğlencesi ile halen konuşulan Kısmet Otel'in panoramik bahçesinin tadına varan Karşıyaka Beşli Majör Kulübü üyeleri, 365 gün açık kalma kararı alan oteldeki aktivitelerinin, yıl sonuna kadar süreceğini ifade etti.

 

Turnuvanın mimarı olan Ayşegül Erol, sempatikliği ve kusursuz organizasyonu ile takdir topladı. Katılımcılar, yaşadıkları etkinliklerle otelin keyfini çıkardı

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler