Kiğılı’dan sevgililere özel

Kiğılı, giyimde uygun fiyatlarıyla, Kiğılı mağazalarında “Sevgililer Günü’ne özel” süprizleri ile sevgililere özel fırsatlar sunuyor

İSTANBUL- Kiğılı, uygun fiyatlarıyla, “Sevgililir Günü’ne özel” süprizleri ile erkeklere önderlik ediyor.

Farklı yaşlardaki tüketicinin ihtiyaç ve beğenilerine, ayrı tarz ve renk seçenekleri ile seslenen Kiğılı’ da Sevgililer Gününe özel süprizler sizleri bekliyor.

Sevgilinizi ayrıcalıklı bir armağanla özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız, mutlaka en yakın Kiğılı’ ya uğrayın…

 



Takım Elbiselerde 229 YTL, ceketlerde 149 YTL, kabanlarda 129 YTL, pantolonlarda 49 YTL, trikolarda 44 YTL, gömleklerde 34 YTL‘ den başlayan fiyatlarla kolleksiyonunu müşterilerin beğenisine sunuluyor.

 

Takım Elbiselerde siyah - lacivert - antrasit - gri - acı kahve ve tonları gibi, klasik şıklığın renkleri, hem düz hem de desenli olarak koleksiyonda  yerini aldılar. Ceketlerde  cashmere - tweed - balıksırtı - düz ve desenli  kadifeler  ile ayrıca  yün ipek ve 150’s blazerlar da mevcut. Ceket kollarında deri veya süet yamalar, kombinlere hareketlilik kazandırarak dinamizm katıyor.

 

Kiğılı, önümüzdeki günlerde İstanbul Bağcılar Hayatpark’ da, Ankara Anteras ve  Bursa merkez de yeni mağazalarının açılışını gerçekleştirecek.

 



1938 yılında kurulan Kiğılı erkek giyim sanayimizin ustasıdır. 56 ilde 120’den fazla mağazasıyla hizmet veren firma, her geçen yıl bu sayıyı arttırmayı hedeflemektedir. Ürün gamında spor ve klasik olarak ayırdığı kolleksiyonlarını kol düğmesi, kravat ve yaka mendilleri ile de çeşitlendirmektedir.  Türkiye’nin 7 bölgesine hizmet götüren Kiğılı, hizmet anlayışını, teknolojisini ve organizasyonel yapılanmasını hız ve güvenilirlik stratejisi üzerine kuruyor. 
www.kigili.com.tr

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler