Kemer Enduro 2007'de şampiyon

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Türkiye Kulüpler ve Takımlar şampiyonluğu kupasını alırken, toplamda 12 şampiyonluk kupası kazandı.

ANTALYA- Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 2007 yılında enduro, motokros, pist ve drag dallarında şampiyon olan sporcular 8 şubat 2007 tarihinde İzmir Ege Üniversitesi Kültür Merkezinde yapılan ödül töreninde kupalarını aldılar.

Supersport dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun da ödül aldığı gecede Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Enduro dalında Türkiye Kulüpler ve Takımlar şampiyonluğu kupasını alırken kategorilerinde sporcuları ile birlikte toplamda 12 şampiyonluk kupası aldılar. Ödül töreni sonrasında görüşlerini aldığımız Kemer Enduro Motosiklet  Kulübü Başkanı Semih Özdemir yaptığı açıklamada, “2007 bizim ilk yılımız olmasına rağmen çok başarılı bir sezon geçirdik. Enduro dalında Türkiye kulüpler ve takımlar şampiyonluğunu elde ettik, sporcularımız da kategorilerinde şampiyon oldular. Önümüzde yeni bir sezon var ve 2008 yılı Türkiye Enduro Şampiyonasının 1. Ayağını Kemer’de  8-9 Mart 2008 tarihinde düzenleyeceğiz. 8 Mart tarihinde sıralama turlarıyla başlayacak yarışlarımız 9 Mart tarihinde yarışlarla devam edilecek,. Buradan şimdiden bu tarihlerde tüm yarış severleri Kemer Kuzdere Köyündeki özel parkurumuza davet ediyoruz.’’ dedi.

 



Şampiyon Sporcular;

 

2007 TMF Kupası

2. Burak ÖZDEMİR

3. İsmail ÖZGÜL

 

E1 B Kategorisi;

1. İsmail ÖZGÜL

2.Mehmet ÖZDEMİR

 

E1 C Kategorisi;

1.Burak ÖZDEMİR

2.Bülent DÖNMEZ

3.Ali ÖZGÜL

 

E2 C Kategorisi;

1.Çağlar AKTAŞ

 

ATV Kategorisi;

1.Mehmet SAYGIN

2.Engin KOŞAR


Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler