Kemer 'de iki mevsim bir arada

Kemer plajında denize giren turistler denize girdikten dakikalar sonra Tahtalı teleferiğine binerek 2365 mt. de kar keyfi yaşıyorlar.

ANTALYA- Kemer’i tercih eden yerli yabancı turistler hem yaz keyfini hem de kış keyfini bir arada yaşıyorlar. Ayışığı plajında denize giren turistler denize girdikten dakikalar sonra Tahtalı teleferiğine binerek 2365 mt. de kar keyfi yaşıyorlar.  Kemer’de hava sıcaklığı bugün 20 dereceleri bulunca sahile gelen turistler hem güneşlenmenin hem de denize girmenin keyfini yaşadılar. Kemer’de deniz suyu sıcaklığı ise 20 derecelerde.




Aynı gün denize giren turistler Tahtalı Teleferiği ile yaklaşık 10 dakika da zirve olan 2365 mt. deki tahtalıya ulaşarak kar keyfini yaşıyorlar. Sahilde deniz keyfi yaşayan turistler, aynı zamanda Tahtalı zirvesinde de kar keyfini yaşıyorlar.




Turistler yaptıkları açıklamalarda, “ Kemer inanılmaz yer. Bir saat içinde iki mevsimi bir arada yaşayabiliyoruz.. Bir anda denize girebiliyor bir anda da dakikalar sonra kar keyfi yaşabiliyoruz. Bu anlar ömür boyu unutulmaz. Ülkemize dönünce bu güzellikleri ve özellikle 1 saat içinde yaşadığımız deniz ve kar keyfini anlatacağız.” Dedi.




Tahtalı’da kar üstünde mangal keyfi de yaşayan turistler, sucuk ekmek yerken içkilerini ve kahvelerini de yudumlayarak bu anı ölümsüzleştiriyorlar.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise yaptığı açıklamasında,“ İşte Kemer’in güzelliği bu. Kemer dünyanın ender güzelliklerini bir arada barındıran nadir turist kentlerinden birisi. Görüyorsunuz bir saat içerisinde hem denize giriliyor hem de kar keyfi yaşanabiliyor. Daha ne denilebilir ki? Herkesi bu güzellikleri görmeye ve iki mevsimi bir arada yaşamaya Kemer’e davet ediyoruz. “ dedi.



Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler