Kaya Ramada Plaza'nın başarısı

Ramada Worldwide tarafından her yıl yapılan Exceed Gizli denetlemesinde Kaya Ramada Plaza %92,3 alarak, denetlemeyi başarıyla tamamladı.

İSTANBUL- Ramada Worldwide tarafından her yıl yapılan Exceed Gizli denetlemesinde Kaya Ramada Plaza %92,3 alarak, denetlemeyi başarıyla tamamladı.

 

Kaya Hotels & Resorts Eğitim ve Kalite Standartları Müdürü Hüseyin Eken konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Ramada Worldwide'ın dünyada ki tüm Ramada otellerin de yaptığı bu gizli denetleme de ; öncelikle otelin      

 

•Hizmetlerine

•Genel Temizliğine,

•Ürün Standartlarına,

•Fiziksel Durumuna ve Yapısına,

•Grafik Standartlarının Uyumuna,

•Kalite Programının takibine,

•İK, Teknik, Ramada Plaza Zorunlu Departman Eğitimleri kayıtlarına  vb. gibi her türlü kriterlere bakıldığını vurgulayan Eken, uluslararası yapılan gizli denetlemede başarılı oldukları için çok gururlu ve sevinçli olduklarını ve “Kaya Hotels & Resorts Eğitim ve Kalite Standartları Departmanı “ olarak, Kaya Grubunun Yatırımcısından, CEO’na, Genel Müdüründen, Departman Müdürüne ve tüm personelimize kadar bu başarıyı iyi bir takım çalışması ve ruhu için de titizlikle çalışarak yakaladıklarını vurguladı.

 

Tüm bu çalışmaların Kaya Hotels & Resorts misyonu gereği 100 % misafir memnuniyetine ve personel motivasyonuna ve ayrıca yatırımcının memnuniyetini artırmaya yönelik olduğunu vurgulayan Sn. Eken, Otellerin de profesyonel ve her türlü ekipman ile donatılmış bir “ Eğitim Salonu “ olduğunu ve Ramada Plaza Standartları gereği her türlü eğitimi, görsel ve aynı zamanda uygulamalı olarak verdiklerini de söyledi. İşlerinin eğitimi verdikten sonra bitmediğini ve operasyonda da bizzat takip ettiklerini ve hatta yine Otellerin de zaman zaman gizli denetlemeler de yaptırdıklarını ve çıkan olumsuzluklara göre tekrar personellerini eğitime tabii tuttuklarını belirtti.

 

Çağımızda artık tüketicilerin çok bilinçlendiğini ve gerek hizmet olarak gerekse de ürün olarak ödedikleri ücretin karşılığını almak istediklerini belirten Eken, her otelin  eğitim departmanın kesinlikle kurulması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Ayrıca, Otellerin de özel bir Kalite Programı uyguladıklarını ve bu programa göre operasyon esnasında misafirlerle bire bir konuşarak, özel ilgi  gösterdiklerini ve misafirlerinden gelen yorumları ( feedback ) şikayetleri ise anında değerlendirdiklerini de belirten Eken, bu özel program sayesin de ise misafirlerinin de ayrıca çok mutlu olduklarını vurguladı.

 

Bu arada Kaya Ramada Plaza Hotel İstanbul’un Genel Müdürü Cenk Sabuncuoğlu da kendisini ve tüm Departman Müdürlerini, personelini bu başarısından dolayı kutladığını ve 100 % misafir memnuniyeti için çalışmalarımıza kaldığımız yerden aynı titizlikle devam edeceğimizi ve hatta başarı çizgimizi daha da artıracaklarını ve tüm personeli ile gurur duyduğunu belirtti.

 

Kongre Turizminin önde gelen otelleri arasında yer alan Kaya Ramada Plaza Hotel İstanbul Toplantı, kongre ve fuar organizasyonları için tüm ileri teknoloji olanaklarını sunarken, 5 yıldızlı bir otelin her türlü konforunada sahiptir diyen Sn Eken, Otellerin de 1 Kral Dairesi, 12 Suit, 181 Standart Oda, 110 De Luxe Oda ve 14 adet de Executive Oda bulunduğunu, bunların yanı sıra, her türlü teknolojik donanıma sahip 20 adet Toplantı Salonları ve yine 4 adet Restaurant ve Barları, ve yine için de açık ve kapalı yüzme havuzları, jakuzi ve en son aletlerle donatılmış fitness, türk hamamı, sauna ve her türlü sağlık ve güzellik hizmetlerinin verildiği 3500 m2’ lik Palaestra Sağlık Klübü olduğunu ve yine 6000 m2’ lik geniş bir de  Sergi Alanına ve ayrıca açık, kapalı Otoparklarınada sahip olduklarını ve Otellerinin ise Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölüne bakan nezih bir Otel olduğunu ve misafirlerine 2002 yılından beri en üst düzey de hizmet vermektedir dedi.

Manşetler

Turizm profesyonelleri Antalya ATF 2024'te 6'cı kez buluştu
WTM London 2024, En Büyük Etkinlik Olacak
WTM London'da Katherine Ryan kapanış konuşmacısı olacak
WTM London, Seyahatte DEAI'yi teşvike öncelik verecek
WTM London 2024’te Yenileyici Turizm ön palana çıkacak
WTM 2024'te 60'tan fazla konferans yapılacak
Turizme dair her şey ATF24 panellerinde konuşulacak
Corendon Airlines, Anadolu Efes ile film yaptı
NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödül aldı
Binlerce yıldır kesintisiz suları akan çeşmeler